.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

2 момичета... триъгълниче...

Здравейте!

Преди 2-3 месеца се запознах с едно момиче, което е от моето училище. Майка ми е учителка по история в това училище и аз често влизам в часовете й. Аз съм 11-ти клас, а тя 8-ми. Взех й скайпа, защото ми допада много. Започнахме да си пишем... Тя се оказа много мила, въпреки че имам чувството, че е от тези, които не обичат да говорят много много - поне аз така си мисля. Много време се канех да я накарам да излеземе на кафе и се осмелих преди малко повече от месец, но тя ми отказа под предтекст, че имала да учи. Незнам дали е така наистина или просто не искаше да излезе с мен. Иначе по скайпа си пишем често за общи неща, но не по много. В училище отначало се правеше, че не ме пазнава, но сега вече даже и там си сменяваме по няколко реплики.Забравих да кажа, че тя сама един път по скайпа ми даде телефона си - това ме наведе на мисълта, че може да изпитва нещо към мен - знам, наивно е, но все пак...

Няколко седмици след като се запознах с момичето, по интернет случайно се запазнах и с най-добрата й приятелка, която е от нейния клас. Тя се оказа много разговорлива... по скайпа не ми дава мира - всеки път като е там ми пише, в училище от другия край на коридора ми маха и вика като ме види даже. С нея даже почти всеки ден си пишем смс-и от рода "кво правиш ", "айде ставай да не закъснееш за даскало" и т.н.

Аз им правих няколко услуги като крадях от майка ми за тях контролните, които ще правят и те изкараха 6-ци разбира се. Не са ме карали - аз им предложих... Една сутрин както си ставам /понеже бяхме 2-ра смяна/ второто момиче ми се обади и ме попита дали искам да отида с тях на кафе. Аз разбира се бях на 7-мото небе и приех. Излязохме ние тримата на по кафе, но аз така се стъписах, че незнаех къде се намирам. Просто първото момиче много ми харесва - като я видя губя говор и картина. Говорихме си за различни неща, но аз на моменти излизах като идиот - питаха ме нещо, а аз все едно не бях там и блеех в облаците, като пълен идиот. Мисля, че се поизложих малко ;(.

След всичко това аз няколко пъти им намеквам да излезем на кафе, но те и двете или се правят, че не ме чуват или сменяват темата. Но и с двете си пиша често по скайпа, с втората продължаваме да си пишем всеки ден смс-и. Даже и тя на мен ми направи няколко услуги. В последните дни в училище даже и първата като ме види в училище идва и си лафим групости, но аз така и не намирах смелост да и кажа да излезем. Преди няколко дни й писах по скайпа да излезем, но тя смени темата и даже не получих отговор. Много съм объркан... И с двете си комуникирам, но опре ли работата до излизане... Пък и в училище те мен ме търсят, не аз тях... Незнам какво стана след като излязохме на кафе... вярно, че се поизложих ама чак пък толко... А наистина харесвам първото момиче, но незнам вече какво да правя. Второто постоянно ми прави разни намеци, да не й изневерявам примерно като ме види с някоя съученичка, но това всичко на базик. Не мога да преценя дали тя има нещо към мен. Ако е така ще е жалко, защото аз си падам по приятелката й...

Какво да правя?

Ами според мен първото момиче или не те харесва,или просто е твърде срамежлива.А второто...според мен зад тия смс-и се крие нещо повече,поне от нейна страна.
    Съвета ми е да попиташ второто момиче дали те харесва.Ако ти каже да,просто ще и обясниш,че нямаш симпатии към нея.А ако ти каже не,спокойно можеш да я накараш да поразпита приятелката си дали те харесва.
    Успех.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    брат питай ги и двете дали те аресват, пък ся ако те аресва само тая дето ти не я харесваш пак я вземи, все пак по-добре с нещо отколкото с ръката.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

е това винаги ми се е струвало тъпо...
    да питам направо "ти харесваш ли ме"

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от gurokoburo
    бе то и ти не си много умен нв 11 клас и да те въртят 2 осмокласнички ама е станало нали

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    бе то и ти не си много умен нв 11 клас и да те въртят 2 осмокласнички ама е станало нали
    айде по темата

Град
    hate city plovdiv, майна
    еми ние ти казахме по темата на тебе тъпо ти било... яж му главата тогава

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ами според мен,първото момиче не те харесва и отказва да излезете,може би,защото приятелката й те харесва
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    еми ние ти казахме по темата на тебе тъпо ти било... яж му главата тогава
    добре извинявам се...
    грешката е моя

Та така...
    Имаме развитие по темата.
    Казах на момичето, което харесвам, че много ми допаднала и т.н. и отговора от нейна страна беше, че и тя искала да се запознае с мене и даже питала някои свои приятели за мене ама нищо не станало и след това аз се запознах с нея... Само това ми каза и нищо повече.

След това казах на тази, която не харесвам, какво изпотвам към приятелката й и тя много се изненада и започна да се дрлжи много странно. Каза ми, че и влюбена в друго момче ама за не вярвам много много понеже много се натъжи и стана много неловко...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Та така...
    Имаме развитие по темата.
    Казах на момичето, което харесвам, че много ми допаднала и т.н. и отговора от нейна страна беше, че и тя искала да се запознае с мене и даже питала някои свои приятели за мене ама нищо не станало и след това аз се запознах с нея... Само това ми каза и нищо повече.

След това казах на тази, която не харесвам, какво изпотвам към приятелката й и тя много се изненада и започна да се дрлжи много странно. Каза ми, че и влюбена в друго момче ама за не вярвам много много понеже много се натъжи и стана много неловко...
    еми за първото момиче браво,покани я да излезете и т.н.,а за второто-много ясно,че кофти и е станало,като е разбрала,че не харесваш нея,а приятелката й,все пак опитай се да си останете приятели
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

първата не те харесва,затова те отстъпва на втората,която те харесва

Явно първото момиче или има някакви чувства, но е по-срамежлива или разговаря с теб, заради приятелката си, която е напълно явно, че има чувства към теб.Дай им да разберат към коя имаш чувства, че ако се задълбочат малко ще станат по-зле работите.А и те са 8ми клас, като нищо ще се изпокарат за тебе ..

мисля че след като си казал на твоето момиче какво изпитваш към нея трябва да преминеш към действия.. отново
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Цитирай Първоначално написано от egois74e
    мисля че след като си казал на твоето момиче какво изпитваш към нея трябва да преминеш към действия.. отново
    мх...
    мисля да й подаря някоя сладка мартеничка

Не им прави такива услуги като да им помагаш за контролните, нищо чудно само заради това да искат да излизат с теб. Иначе пробвай се и успех.

Цитирай Първоначално написано от peshost
    Не им прави такива услуги като да им помагаш за контролните, нищо чудно само заради това да искат да излизат с теб. Иначе пробвай се и успех.
    Ами не, че е невъзможно ама се съмнявам да е само заради това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си