- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще се у4или?
Имам един въпрос,незнам дали е тука мястото,но ако не е се извинявам.4ух от няколко 4овека,4е на 1,2 и 3 Март няма да се у4и,наистина ако е така ще е много яко,но аз мисля,4е ще по4иваме само на 3.Вие знаете ли нещо?
П.П. Извинявам се за "4",пиша от един лаптоп и немога да намеря "4"-то.
Преместена от Raybeez
ама интервал си имаш;
Мисля, че няма да се учи само на 3ти.
"ЛИ" се пише разделно, по дяволите!
Your pseudo sunshine I don't need.
То и не знам все още не се пише заедно, ама пука ли ти.Първоначално написано от BlackaTBW
Днес госпожата ни каза, че само на 3 няма да се учи.
My heart is broke but I have some glue
според мен, няма да се учи само на 3ти ..
Няма.
Само на 3-ти ще почиваме.
Понеделник , вторник сме на училище.
Само на 3ти ще се почива май.Имаше си слухове,дори и след учителите,обаче в края на краищата бяха опровергани.Не че сме очаквали друго де-имахме грипни и дървени ваканции,едва ли ще ни дадат още почивни дни току-така![]()
една даскалка пък ни каза, че на 4-ти и 5-ти няало да се учи ама после щели да се отучват съботи.. ама на мен хич не ми се вярва то такива ваканции бяха.. почти сигурно е, че няма да дадат друг почивен, освен срядата
на 3-ти само няма да се учи.
Е леко тъпо става един почивен ден стоварен по средата на седмицата![]()
Точно пък в сряда ни е най-леката програма -.-
Нас пък срядата ни е доста тежка-имаме и СИП ище 2 часа.Но пък английски ни е 1 час,което я прави една от любимите ми дниПървоначално написано от somanycookies
![]()
В сряда имам 4 разказни (Право, География, История, Химия), Английски, математика и ЧКР... И ще пропусна всичко товаааааааа, ихаааааааааПървоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
еlsy![]()
Али, баси, аз иам същите предмети О.оПървоначално написано от nicolepcd
![]()
nicolepcd