.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Приятелка... искам да се отделя за малко

Имам много добра приятелка, наистина много си я обичам. В един клас сме тя не е добра ученичка и това на мен ми влияе по някакъв начин. Не съм много добра в училище, но искам да се оправя, но за тази цел трябва да се отделя малко от нея. Как да стане това? Ако и го кажа тя веднага ще се разсърди, апък аз си знам че ми влияе зле. Та дайте ми идеи как да се отделя от нея за известно време.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    И с кое по точно ти влияе!?
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Кажи й го направо в очите!

Ами кажи й, че искаш известно време да не излизате, да си говорите и т.н. Прсото го кажи в очите й.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Абе най-лесно друг да обвиняваш...

Град
    Русе
    Незнам как точно ти пречи. Още повече ако се виждате само на училище .. Ако щом толкова искаш по-добре и го кажи в очите.
    The one person you need to be is yourself...;]

Повече от фен
    С какво пък те вияе толкова?? Говори в час ли

Град
    million miles away (:
    На мен ми се струва,че най-доброволно си ти "влияе" и ти почваш по собствено желание да се опитваш да си като нея,за да не те помисли за зубърка сиг или нз .. Но има нещо такова. Затова тря'а да се научиш да казваш "НЕ!" и да й се сопаш ако те занимава с глупости по време на час или там както ти "влияе".

Бъдете играчи,а не играчки бе,хора .. ^^
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Абе най-лесно друг да обвиняваш...
    И аз така мисля.. по принцип средата, в която се движиш си оказва някакво влияние, но специално за ученето това няма такава връзка.. тя да не би да те е хванала и да ти е казала "Ей няма да учиш чуваш ли??" С воля се постига всичко

Вие нещо май незнаете да четете.Момичето е написало че ако и го каже директно приятелката и ще се разсърди.И аз имах такъв случай.Разсейваше ме в час като ми говорише ама му казах да млъкне и се опрайха нещата

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ако е само говорене в час,кажи и,че мислиш ад вземете да помълчите и да си пооправите успеха,кажи,че вашите ти праявт проблем или нещо.А ако ти се разсърди,защото искаш по-хубави оценки,то не ти е особена приятелка...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си