- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелка... искам да се отделя за малко
Имам много добра приятелка, наистина много си я обичам. В един клас сме тя не е добра ученичка и това на мен ми влияе по някакъв начин. Не съм много добра в училище, но искам да се оправя, но за тази цел трябва да се отделя малко от нея. Как да стане това? Ако и го кажа тя веднага ще се разсърди, апък аз си знам че ми влияе зле. Та дайте ми идеи как да се отделя от нея за известно време.![]()
И с кое по точно ти влияе!?
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами кажи й, че искаш известно време да не излизате, да си говорите и т.н. Прсото го кажи в очите й.
Незнам как точно ти пречи. Още повече ако се виждате само на училище ..![]()
Ако щом толкова искаш по-добре и го кажи в очите.
The one person you need to be is yourself...;]
С какво пък те вияе толкова?? Говори в час ли![]()
![]()
На мен ми се струва,че най-доброволно си ти "влияе" и ти почваш по собствено желание да се опитваш да си като нея,за да не те помисли за зубърка сиг или нз ..Но има нещо такова. Затова тря'а да се научиш да казваш "НЕ!" и да й се сопаш ако те занимава с глупости по време на час или там както ти "влияе".
Бъдете играчи,а не играчки бе,хора .. ^^
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
И аз така мисля.. по принцип средата, в която се движиш си оказва някакво влияние, но специално за ученето това няма такава връзка.. тя да не би да те е хванала и да ти е казала "Ей няма да учиш чуваш ли??"Първоначално написано от Shadowsogirl
С воля се постига всичко
![]()
Вие нещо май незнаете да четете.Момичето е написало че ако и го каже директно приятелката и ще се разсърди.И аз имах такъв случай.Разсейваше ме в час като ми говорише ама му казах да млъкне и се опрайха нещата![]()
Ако е само говорене в час,кажи и,че мислиш ад вземете да помълчите и да си пооправите успеха,кажи,че вашите ти праявт проблем или нещо.А ако ти се разсърди,защото искаш по-хубави оценки,то не ти е особена приятелка...