Случайно сърфирах из нета, когато намерих този сайт. Знам, че до някъде пази пълна аниномност, за това исках да се обърна насам. Пускам я в точният раздел/Училище и приятели/. Имам проблем с един от моят клас...от миналата година не е спрял да ме тормози/бяхме седми клас/. Започна в началото на Юни, някак си издържах около две седмици и ни пуснаха лятна ваканция. Но сега... сега сме в един клас, и от началото на първият срок до сега - не е спрял да ме тормози. Удря ме, вика ми, подиграва ми се..а аз не мога да му се опълча, само, защото ме е страх от него, освен това познава срашно много хора, и то най-големите наркомани и т.н на моят град, които могат да ми причинат големи неприятности. До минала седмица ме удряше, удряше.. та ритне един приятел и счупи една ваза в клас. Сега трябваше да я плащаме аз той, и моят фр, при положение, че той се закачаше, пък аз бях най-далече от случилото се. Както и да е. Той намери някаква ваза, от негов приятел/въпросният...хулиган/ и я донесе в училище. Сега нестига, че я е взел без пари, ами ни иска по пет лева за нея. Не мога да кажа на никой, понеже класната ни учителка му е леля, и нищо няма да стане, само ще ни бие още повече, и повече. Надявам се, че някой човек съвсем нормално ще прочете темата, и ще ми помогне. Мерси предварително, хора..