.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Трябва ми спешна помощ...

Случайно сърфирах из нета, когато намерих този сайт. Знам, че до някъде пази пълна аниномност, за това исках да се обърна насам. Пускам я в точният раздел/Училище и приятели/. Имам проблем с един от моят клас...от миналата година не е спрял да ме тормози/бяхме седми клас/. Започна в началото на Юни, някак си издържах около две седмици и ни пуснаха лятна ваканция. Но сега... сега сме в един клас, и от началото на първият срок до сега - не е спрял да ме тормози. Удря ме, вика ми, подиграва ми се..а аз не мога да му се опълча, само, защото ме е страх от него, освен това познава срашно много хора, и то най-големите наркомани и т.н на моят град, които могат да ми причинат големи неприятности. До минала седмица ме удряше, удряше.. та ритне един приятел и счупи една ваза в клас. Сега трябваше да я плащаме аз той, и моят фр, при положение, че той се закачаше, пък аз бях най-далече от случилото се. Както и да е. Той намери някаква ваза, от негов приятел/въпросният...хулиган/ и я донесе в училище. Сега нестига, че я е взел без пари, ами ни иска по пет лева за нея. Не мога да кажа на никой, понеже класната ни учителка му е леля, и нищо няма да стане, само ще ни бие още повече, и повече. Надявам се, че някой човек съвсем нормално ще прочете темата, и ще ми помогне. Мерси предварително, хора..

Ами ако стоиш безучастен в това той няма да спре да те тормози затова му се опълчи к'во като познава хора..

П.С : като бях по малък и на мен ми се е случвало и един ден в тоалетните си разменихме някой друг тупаник
    Sometimes when you win you actually lose and when you lose you actually win..

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Педагогически съветник? Кажи на вашите...

Казвал съм...разправяха се...дори и до директорката стигна...ама никакъв ефект. Просто си нямам на идея вече какво да правя.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Кажи пак. Ако искаш си смени класа, не е нормално класната ти да толерира такова поведение от страна на тоя, без значение какъв й е. Проява на агресия към другите значи проблеми с личността, което трябва да я накара да се замисли и да се опита да му помогне. Това, че тя не го прави, е доказателство за безразличието й. А ако не й пука за родата... Вади си изводи.

Детска педагогическа стая, психолог и пр. Можеш и ограничителна заповед да си изкараш, ама смятам, че е малко крайно заради някаква гнида да се занимаваш и да занимаваш вашите с ходене по съдилища и глупости.

Ако тръгнеш да се оправяш сам, няма да те остави намира. В случая не опира до тва ти кво можеш да направиш, трябва да потърсиш помощ. А ако не от родителите ти, тогава от кого? Много лесно може да си намери майстора, трябва постоянство. И не познавам майка, която да остави детето си да страда. Тъй че преспокойно можете да му го натаковате отзад на тоя ^^

Естествено, можеш и ти да проявиш агресия. Ако го ступаш, най- вероятно няма да ти се пречка повече. Но не пробвай, да не стане по- зле

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Педагогически съветник? Кажи на вашите...
    Директор..

Ако стоиш така,без да правиш нищо - няма да спре..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Металната тръбва в ръкава, издебваш го в гръб, една тръба през тила колкото сила имаш, та като се съвземе след 3 дена в болницата да се чуди от къде му е дошло.

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Запиши се на карате/киокушин/муай-тай/кикбокс/бокс... прочие, прочие през лятото и септември като почнете му хвърли един тупаник, както си трябва и да си имате уважение... С родители, директорки и педагози не става и аз съм бил в твоето положение като бях малък :Р. Здраво трябва да преглътнеш страха си и да му го запокитиш в лицето.
    Другият начин е както каза Солус, яко в гърбината да припадне и после да си ака зъбите (с извинение) като му нариташ ченето :Д
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Абе как ще те бие бе.. за какъв се мисли, това вече е върха я полицая и това е, кат не помагат директор и родители..
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Не знам...ако говоря с класната ще се насърчи още повече срещу мен...да не говорим, че днес доста ме тормози...То не ми показва кръгчета, то не ме удря...то не ме пита къде му е шапката...ама той като ме пита къде ми е шапката ми бие удар в лицето като там нещо ме напсува...нищо не мога да направя..просто съм беззащитен. Брат ми един път се разправя с него...нямаше никаква полза...човека сега работи и не му е до кретени като този дето ме закача...направо нз, откачаял съм се напълно...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Naman07
    Запиши се на карате/киокушин/муай-тай/кикбокс/бокс... прочие, прочие през лятото и септември като почнете му хвърли един тупаник, както си трябва и да си имате уважение... С родители, директорки и педагози не става и аз съм бил в твоето положение като бях малък :Р. Здраво трябва да преглътнеш страха си и да му го запокитиш в лицето.
    Другият начин е както каза Солус, яко в гърбината да припадне и после да си ака зъбите (с извинение) като му нариташ ченето :Д
    Лек оффтопик:Киокушин е вид карате
    А иначе това е добра идея,е вероятно ще ти помогне и със самочуствието,ще добиеш увереност.Обаче на карате за няколко месеца няма да научиш кой знае какво,ако искаш тръгни на кикбокс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си