Здравейте. Имам проблем с едно момиче от мойто училище. Казвам се Тодор на 16 години от София. Значи проблема ми е следния - един път си висях в фейсбук и един приятел ми каза, че харесва момичето което аз харесвах. От тогава той почна да се вижда с нея, да ходи по кафета, насам натам. И аз почнах да излизам с нея. Разбрах, че когато са излизали последния път, той я е целунал, а тя му е казала, че не искала да има нищо общо с него, искала да са само приятели. В училище като сме много момчета, тя ми казва здравей на мен, а на него само ако той и каже. Най-добрият приятел на това момчето, където го отряза си пише всяка вечер с нея в скайп и всеки път като той си легне и тя ляга след 2, 3 мин. Както днес започнах да и пиша нещо и тя каза, че си ляга, а 2 мин. преди да и пиша си писах с този другия мой приятел. В училище казва, че нямало да си хваща гадже скоро. Има ли някакъв начин да разбера дали я харесва и т.н, защото ми е много тежко. Също така искам да попитам как да разбера, дали момичето има чувства към мен и т.н. Предложете нещо с което мога да разбера, или кажете как мога да и се харесам. Благодаря ви предварително.