- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тема за разговор
значи след даскало се прибирам с една мацка от нашия клас... обаче все некви скучни теми за даскалото и предметите си говорим и усещам че стаа некво спр тъпо... понякога като се изчерпи темата и вървим по 50 метра и мълчим кат.... и все не моа да измисля няква яка тема за разговор и усещам че и на мацката и е тъпо пък ми се искаше да я заббия.... я дйте неква тема на разговр за след даскало
![]()
![]()
Питай я какво прави в свободното си време.
Каква музика харесва .. и т.н. и т.н
до като накрая ще я питаш,дали ще намери време да пийнете по нещо
![]()
![]()
питай я за интересите й,за хобито й,абе общо взето накарай я да говори,а ти само я слушай,прави й комплименти,закачай я![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да я забиеш?! o.0 Браво, браво...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
лаууул![]()
просто я накарай тя да говори ти кимай и се прави че я слушаш![]()
Предраположи я да ти разкаже за живота си.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
е как да я предразположа
еми.. ти познаваш момичето не ние...Първоначално написано от KarlDionic
зависи от характер...интереси...
граби и вниманието... не я занимавай с теми по които не обича да говори
или ако я занимаваш с такива - хейтвай![]()
например
случвало ли ти се е еди кво си....
имала ли си чувство че ...
има ли нещо на което да държиш много въпреки че за другите не значи нищо...съответно ще трябва да разкажеш и за себе си тва онва
а бе като цяло - непринуден разговор в началото колкото да я опознаеш повече
и това което soul1199 те съветва също
от мене - успех
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Хмм ми разкажи и нещо смешно, което ти се е случило през деня, преди време или просто нещо от което знаеш, че се интересува![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ае братле напъни се измисли нещо сам кво искаш ние да ти кажим всичко стъпка по стъпка ли дума по дума ли ? Бахти използвайте си мозъците иначе ще си останат закърнели пъпки![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
само не използвай тея изрази пред нея,че сиг ще те отреже на момента![]()
питай я от какво се интересува,хоби,та да те питам някога попълвал ли си лексикон? защото аз примерно като не мога да измисля нещо и се сещам за лексикон и си крада от там няколко въпроса докато се завърже разговора :P :P
![]()
направи си план-програма от точно 12 стъпки ! това винаги помага
След работа или училище всеки е изморен. Едва ли по пътя ще и е до това да издъхва от дълбоки теми за разговор.Първоначално написано от onestar
А колкото до автора. Абе брат, за всичко си има време и място. Не можеш да очакваш, че ще я забиеш когато със сигурност в мислите й е най-малко точно до това, пък и то точно с теб, а и точно когато със сигурност е изморена. Показвай интерес към нея и през събота и неделя. Някой петък докато се прибирате е подходящо да я питаш какво ще прави тогава. Ако си и приятен, ще знае на къде бият нещата и вероятно ще ти отговори, че не знае. Тогава ти си на ход, смело да и предложиш нещо, но гледай да не е безинтересно. Разкажи какви са ти плановете и кажи "искаш ли да дойдеш с мен"...
:grin:
Аз като няма за какво да говоря запявам.Тя почва да се смее и по едно време запяваме заедно.Шегуваме се че ще ходим на Music Idol и т.н![]()
Първоначално написано от Hopegiver
само да не става досаден с въпросите..
Разпитай малко за какво обича да говори, какви са интересите и и действай.![]()
Примерно на мене ми се е случвало така с едно момче след училище се прибираме заедно и като започнахме една тема за киселото мляко мн смешно се получи![]()
![]()
...
Емми наистина след даскало като сте изморени, според мен не трябва да са някакви задълбочаващи и сложни разговори ами някакви смешки шегички закачкиче да е по-весело, да я разведриш след скучния ден.
Happiness is a journey [not a destination]*...
С някои хора разговорът си тече безпроблемно, с други просто не става. Не се коси.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Разкажи й някаква забавна случка. Питай я какви са интересите й. Какфи филми харесва, но не я питай някой по-сложни въпроси, зашото след дск всеки е изморен..
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!