.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

тема за разговор

значи след даскало се прибирам с една мацка от нашия клас... обаче все некви скучни теми за даскалото и предметите си говорим и усещам че стаа некво спр тъпо... понякога като се изчерпи темата и вървим по 50 метра и мълчим кат.... и все не моа да измисля няква яка тема за разговор и усещам че и на мацката и е тъпо пък ми се искаше да я заббия .... я дйте неква тема на разговр за след даскало

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Питай я какво прави в свободното си време.
    Каква музика харесва .. и т.н. и т.н
    до като накрая ще я питаш,дали ще намери време да пийнете по нещо

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    питай я за интересите й,за хобито й,абе общо взето накарай я да говори,а ти само я слушай,прави й комплименти,закачай я
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да я забиеш?! o.0 Браво, браво...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

лаууул
    просто я накарай тя да говори ти кимай и се прави че я слушаш

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Предраположи я да ти разкаже за живота си.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

е как да я предразположа

Голям фен Аватара на Hopegiver
    Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    е как да я предразположа
    еми.. ти познаваш момичето не ние...
    зависи от характер...интереси...
    граби и вниманието... не я занимавай с теми по които не обича да говори
    или ако я занимаваш с такива - хейтвай

например
    случвало ли ти се е еди кво си....
    имала ли си чувство че ...
    има ли нещо на което да държиш много въпреки че за другите не значи нищо...съответно ще трябва да разкажеш и за себе си тва онва
    а бе като цяло - непринуден разговор в началото колкото да я опознаеш повече
    и това което soul1199 те съветва също

от мене - успех
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хмм ми разкажи и нещо смешно, което ти се е случило през деня, преди време или просто нещо от което знаеш, че се интересува
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ае братле напъни се измисли нещо сам кво искаш ние да ти кажим всичко стъпка по стъпка ли дума по дума ли ? Бахти използвайте си мозъците иначе ще си останат закърнели пъпки
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Голям фен
    само не използвай тея изрази пред нея,че сиг ще те отреже на момента
    питай я от какво се интересува,хоби, та да те питам някога попълвал ли си лексикон? защото аз примерно като не мога да измисля нещо и се сещам за лексикон и си крада от там няколко въпроса докато се завърже разговора :P :P

Супер фен
    Град
    Мбабане
    направи си план-програма от точно 12 стъпки ! това винаги помага

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Предраположи я да ти разкаже за живота си.
    След работа или училище всеки е изморен. Едва ли по пътя ще и е до това да издъхва от дълбоки теми за разговор.

А колкото до автора. Абе брат, за всичко си има време и място. Не можеш да очакваш, че ще я забиеш когато със сигурност в мислите й е най-малко точно до това, пък и то точно с теб, а и точно когато със сигурност е изморена. Показвай интерес към нея и през събота и неделя. Някой петък докато се прибирате е подходящо да я питаш какво ще прави тогава. Ако си и приятен, ще знае на къде бият нещата и вероятно ще ти отговори, че не знае. Тогава ти си на ход, смело да и предложиш нещо, но гледай да не е безинтересно. Разкажи какви са ти плановете и кажи "искаш ли да дойдеш с мен"...

Аз като няма за какво да говоря запявам.Тя почва да се смее и по едно време запяваме заедно.Шегуваме се че ще ходим на Music Idol и т.н

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Hopegiver
    Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    е как да я предразположа
    еми.. ти познаваш момичето не ние...
    зависи от характер...интереси...
    граби и вниманието... не я занимавай с теми по които не обича да говори
    или ако я занимаваш с такива - хейтвай

например
    случвало ли ти се е еди кво си....
    имала ли си чувство че ...
    има ли нещо на което да държиш много въпреки че за другите не значи нищо...съответно ще трябва да разкажеш и за себе си тва онва
    а бе като цяло - непринуден разговор в началото колкото да я опознаеш повече
    и това което soul1199 те съветва също

от мене - успех

само да не става досаден с въпросите..

Разпитай малко за какво обича да говори, какви са интересите и и действай.

Примерно на мене ми се е случвало така с едно момче след училище се прибираме заедно и като започнахме една тема за киселото мляко мн смешно се получи ...

Емми наистина след даскало като сте изморени, според мен не трябва да са някакви задълбочаващи и сложни разговори ами някакви смешки шегички закачки че да е по-весело, да я разведриш след скучния ден.
    Happiness is a journey [not a destination]*...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    С някои хора разговорът си тече безпроблемно, с други просто не става. Не се коси.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на Stellsy
    Разкажи й някаква забавна случка. Питай я какви са интересите й. Какфи филми харесва, но не я питай някой по-сложни въпроси, зашото след дск всеки е изморен..
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си