- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
на 17 съмПървоначално написано от FamauseBaby
е аз кво да направя,че само на курви попадам,дето се чудят с кво да си запълнят дупките![]()
Kristiyana
След 1-2 години друго ще говориш!Първоначално написано от yYniiKaLnAa
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Е то друго си е аналното плющене, то свирките мани долна работаПървоначално написано от fear4o
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
На 2.
На първия по негова молба(но и с мое желание)
На втория аз го попитах дали иска ии той естествено прие.
Нали знаете-след 10 мъж(момче) с което момичето(жената) е имала сексуални контакти (дори орална любов) вече става курваТака че,от тук си вадете изводите за някои девойки от предните странички...
По темата-мисля,че това е нещо което се прави с човек когото обичаш и на когото държиш.. не знам,може аз да бъркам ; ))
Искаш ли да ги напрайм около двайсет и единПървоначално написано от vqraa97
![]()
Аз пък не се уповавам на приказката "Мъж ебал 20 жени пич,Жена ебали я 20 курва"Първоначално написано от exis7
Според мен 1 секс не прави жената курва.Курва е когато ,е женена и към 40 годишна възраст тръгне да се ебе,да не се интересува от децата си.В началото на една връзка и дори след сватба,като си млад е нормално да изневеряваш според мене...
Аре ся щом много ми се надъхвате и хвалите на колко сте духали... елате да ми духате вехтата чура !
Повярвай на повечето жени освободени от предразсъдъци и притеснение това им доставя голямо удоволствие и имат желание да го правят.Първоначално написано от fc
По темата- не е важно на колко, а как![]()
na wseki vtori :P![]()
мн злеПървоначално написано от malkakurvichka52
Kristiyana
Да ги направим 2ма?Първоначално написано от Maceto96
![]()
Изобщо не е така.Като ще изневеряваш на жена си по-добре не се жени! Остани си женкар..няма смисъл да съсипваш нечий живот.Аз не казвам,че един секс прави жената курва.Казвам че след 10-я МЪЖ в леглото на една жена тя самата става КУРВА ! Всеки с мнението си нали заешПървоначално написано от VinDiesel
)
[quote="Cnvrs4"]Ей от такива празноглави,малоумно-заключителни,прости,моралн о деградирали,критично отблъскващи кретени ми писна ! Не стига,че някоя се наема да ти "духа" пък и моля ти се си некъв с ебати претенциите."Истината боли,нали?" еми сори,ама ако някоя се е подиграла с тебе и те е заебала това не значи,че жените са под общ знаменател.Само човек с мнооого ниска култура може да го каже тва.Не е ли странно,че говориш за всички по един и същ начин?Едва ли си се срещал(правил секс) с всички жени по света. ; ) Осъзнай се малко,защото говориш абсолютни глупости! ТУк не е мястото да се правиш на интересен : )Първоначално написано от Cnvrs4
То неска или вчера стана 1, ти вече претендираш да си 2ри чакай малко момичето практитка да натрупа, па после бройкаПървоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
Искам да й помогна да напредне по-бързо, като усвои основните неща. Алтруист съм все пак.Първоначално написано от vaseto0o
![]()
еми ако някоя иска и е от бургас да ми пиши ще се уреди да ми направи една![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
брао брао, а утре дори ще се чукате, почнахте лятото и почнахте да се бетеПървоначално написано от Maceto96
на 0 и не мисля да правя![]()
![]()
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
!! : DПървоначално написано от kireca
На мене са ми прайли свирки 13 или 14 м0мичета.. мн0уу опитни бяха..![]()
Тва на ава ти ли си?Първоначално написано от cocacolalight
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
да .. защо : DПървоначално написано от DaemonBoy
Леле мацо, много си сексиПървоначално написано от cocacolalight
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !