- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
Нека позная - най-добрия ти приятел, който има профил в Импулс?Първоначално написано от magiit0
0 нямам и желание да го правя![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
Не се притеснявай - щеш-не щеш все някога ще ти се наложи (пък ако ще да е на мъжа ти).Първоначално написано от Cucko0
![]()
Щеш не щеш ако не духаш шанса приятеля/мъжа ти да ти изневери ще бъде в пъти по-голям, а щом не духаш сигурно и от други неща би лешила приятеля си което е...Първоначално написано от Cucko0
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
хах искаш да кажеш ,че с едното духане можеш да се подсигуриш ,че има по-малка вероятност човекът до теб да ти изневери........не мисляПървоначално написано от vaseto0o
Hostis Honori Invidia
Такива момичета доста засилват интереса ми към тяхПървоначално написано от Cucko0
![]()
![]()
Попадъл съм на такова момиче,на което аз ще съм 1вия на който ще опита,като цяло преживяването ,не толкова физически ,а психически е върхаДва,три пъти по-голяма възбуда,отколкото при по-опитните
![]()
професиалност ли ти е някваПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
![]()
![]()
Вземи си я запиши в дневника за "Курви духачки"Първоначално написано от Alexandra1993
![]()
Не я закачайте Сашка, да не ви опраши на бърза ръка![]()
6 всеобщи желания![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Абе не знам дали е професия на момичето обаче има доооста добри перспективи да станеПървоначално написано от Alexandra1993
Отностно твоето тефтерче.. сигурна ли си ,че е само за неграмотници?Или е ,както казаха,в тефтерчето на "курвите духачки"? Нищо лично "Сашке".. просто любопитство
![]()
![]()
Алекс тя си е ехеей...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
+1Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много ще ми е интерено да се направи тема за момичетата НА КОЛКО МОМЧЕТА СТЕ ОТКАЗВАЛИ ДА ПРАВИТЕ СВИРКА СЛЕД КАТО СА ВИ ПОИСКАЛИ моля някой да пусне такава тема![]()
++++++Първоначално написано от fc
на 0![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
всички разбрахме, че си девственПървоначално написано от dAimIk0z
Полова дискриминация съществува и само к***вите плюят срещу нея.![]()
Чушка.
Нека съм тъп. :P Ти лапай пишки, оправдавай се, че е хубаво, 'щото живеем в 21-ви век и се кълчи по форумите. Боклук.![]()
Чушка.