- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
Защо, по дяволите, да звучи гнусно, че си духала на двамата си сериозни приятели?!?!?!![]()
Тема за избиване на комплекси.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Защо-по-дявлоите не се научихте да различавате иронията и сарказма, за толкова време в тоя форумПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Всъщност можем да ги различаваме, а представи си дори ни се удава да ги използваме... но на фона на всичко, което съм видяла в тоя форум (въпроси от рода на "много ли давам на приятеля си - пипа ме отдолу"), е трудно да се различи.![]()
Да ама мацката каза нещо от рода на "ужасно е, духала съм само на 2ма"Първоначално написано от PinkPan7her
PinkPanther В тоя форум всичко има![]()
ама как ги зачиташ смисъл и пъпа или и пиикочния канал!!! Да знаеш отдолу мъжете имат 2 дупки 1-та е анус и се използва от обратните с по дебели ... за еб**е 2-та се използва за по тънкоху**е гейове (там се извърщва половият акт) а при жените е същото мъже с по тънки си свършват работата там!!! не знаехте ли почнете да четете уикипедияПървоначално написано от sunshinee1936
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3![]()
![]()
1![]()
на 14 съм и сам духала на 2ма ,като и 2мата са от класа![]()
Ами ти си звезда бе радвай сеПървоначално написано от Deni95
![]()
Само на 1
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз бих се жертвал, ако някоя иска да се учи върху мен, ще се жертвам кво да праа![]()
14 години-0 ,..Досега не съм имала сериозно гадже..А мисля,че съм малка..
![]()
Как ше си малка бе сега е времето да се научиш на занаятПървоначално написано от fama
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Минало ти е времето, дърта мома си вече... Предлагам ти да потърсиш из сайта различни начини за отваряне (с вибратор, пръст, краставица, буркан, дезедорант, морков...) защото който те види на 14 девствена ще ти се смееПървоначално написано от fama
![]()
![]()
А ти си идиот! Александра си е много точно момиче и лично на мен много полезни съвети ми даде!Първоначално написано от user15
по темата - 0![]()
Scars remind me, of just how far that I've come .. !
Значи е време да откриеш щафетата.Първоначално написано от SomethingWild
![]()
То хубаво че ти е дала ама наистина явно е bitch, свирчоци на 12 момчета хич не е малко, макар че познавам и по-големи к*рволяци. К'во се мазниш и ти на "лична" основа кат ти е пределно ясно че момчето е право. И как няма да ти дава полезни съвети като има такъв огромен "опит" момичето :] гнус ме е от таквиз.Първоначално написано от SomethingWild
че кво лошо има ако едно момиче има повече орална любов .... Александра не е к***ва и аз съм имала 2 ама сега с последния ми кво доставям му удоволствие ..... че има и патки дет едва ли не ги и гнус да му го пипнат ама ходят и се натискат на тоя и ония ..... Много от вас говорят през главата си както и това че мъжете контролират всичко това са глупости .... един ден е той един ден тя ... има ли значение кой е шефа ..... според мен няма ...... нужно и просто и двамата да показват по нещо ново в секса .... например аз и моя правих ме садо мазо и аз пожелах ... кво да не съм ку*ва .... няма значение броя важно е дали е добра щот може и 100 да мине и пак да не знае как да го държи !!!
Първоначално написано от DarkTemplar
Рано ми е още ..
![]()
Scars remind me, of just how far that I've come .. !