- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
на 1, мое желание
темата не е лоша, но не е за масовия народ, тесногръд и стереотипен темерутин!
какви бяха тия коментари, щом момичетата правили орална любов, и ги изкарахте курви и долна паплач.
а пичовете които правят шпакли на приятелките си, какви са ?!
секса е за удоволствие, .. и за създаване на наследници!
за наслада от живота, секса няма ограничение и се получава много добре когато всеки от парньорите прав всичко възможно да даде повече и наслада на другия.
стига с тия етикети, каквото е за жените такова е и за мъжете.
мъжете няма да правим секса, ако мацките не ни пуснат.
само дето пак правим разлика
мъж спал с много жени е пич
а жена спала с много мъже е курва
!? и защо да е така ?!
Пий Бира За Да Станеш Човек
На един.
С желание от моя страна, но не точно по моя инициатива.
Стана някак взаимно, уж на шега.
В секса никога не съм правила нещо, което не искам, и занапред никой не може да ме принуди.![]()
Въпреки, че съм момиче съм съгласна. На 14 и свирки ми въртят. Всяка лъже. Мисли си, че като каже 30 и е голямата работа. Колкото по-голяма бройка, по-голяма курва. Имаме една Теодора дето прави свирки на момчетата наред. Като я попитаха едни момчета дали е вярно, тя не отрече. Даже им предложи. Можело и да снимат.
2ма... от които единия малко късно осъзнах, че не заслужава и целувка от мене... камоли да му правя кефа... ама все пак, човек се учи от грешките си...
На един единствен и не мисля да увеличавам бройката .. не че не ми харесва, просто на никой друг не искам да правя такива неща ;д .. Беше по мое желание![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
А харесва ли ви да правите орален секс
11?! 11?!?!
На николко.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
4-ма (десет букви)
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Е не знам със сигурност колко са, защото с това започнах колкото и тъпо да звучи ;д