- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
На 3. Почти по мое желание. На първия не исках, никак даже, ама той ме накара, не насила де, но ми обеща, че пак сме щели да се съберем, щото бяхме скъсали тогава.Пълен нещастник.
I'm inlove with a criminal...
1.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ама ти сериозно ли?Първоначално написано от Jessie
По темата:на достатачно![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
На 0 ! .. това е най-долното нещо, което може да направи някое момиче![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Ехее имало и моралисти в този форум...Първоначално написано от yYniiKaLnAa
Браво!
![]()
На 2,като първия беше защото ми беше писнало да ме моли да го направя,а втория по мое желание,и макар че не е много приятно..![]()
Най-великите ни изживявания са нашите най-тихи мигове.
На колко години си? Ако си малка ще си промениш мнението сиг... ;дПървоначално написано от yYniiKaLnAa
Шофирай разумно - стигни жив!
А ТАКА КАЖИ ИМ ГО НА ТЕЗИ ДОЛНИ ТВАРИ ТУКА, КОИТО ПРАВЯТ ТАКИВА НАЙ-ДОЛНИ НЕЩА НА МОМЧЕТАТА!!!Първоначално написано от yYniiKaLnAa
![]()
Казвал съм го и пак ще го повторя - те вместо да седнат заедно, пък да отворят някой учебник, да решат 2 задачи, пък после да напишат нещо по литература, накрая да прегледат и учебника по "Свят и личност" на батковците, и каките, какво правят? А? Кажи ми? Точно така! Правят ДОЛНИ НЕЩА!!!
И ти остави това, ами и по-лошо има. Някои момчета (долните му твари, нйедни!) не само им правят свирки, но и в същото време те правят шпакли на момичетат. Т.е. правят онова нещо с долното име ПОЗА 69! Долна работа, мръснишка!!! Ама какво да ги правиш? Те по целия свят са така, от едно време...направо исторически мръсници, черната чума да ги тръшне дано!
![]()
Важното е, че има и добри, чисти, недолни хора като тебе и Усмивчо. Той си чете само книжките и никога не е правил такива неща, не са му и правили, та възхвалява някакъв псевдо-морал, който не разбирам добре.
@Усмивчо, какво общо имат сексуалните практики с категориите на етиката (науката за морала)? До сега не съм чел никъде оралният секс да влиза в каквито и да е категории на етиката (примерно ДОБРО, ЗЛО, ПОСТЪПКА, ПРОСТЪПКА и пр.), та...малко се чудя, ама то е, защото не съм чел толкова, колкото тебе...![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
ех Вале, пак някой неудачник се е вузползвал, после върна ли му го тъпкано ?Първоначално написано от Jessie
представям си , как си ги "изтощила" тея момци ..Първоначално написано от Alexandra1993
Въпреки че на мен са ми правили,аз не съм.. не с еподигравайте на момичето.. и на мен не ми допада самата идея![]()
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Оф, айде стига с тия общи знаменатели... плюс тва всеки си решава кво да прави, аз пък не съм против ако обичам човека, що да не му доставя удоволствие, ако и на мен ми харесва?![]()
Иначе не споделям такава информация с никого, камо ли пред непознати.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
0![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Първоначално написано от YYY
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Мацко ти откри неква нова женска анатомия.Първоначално написано от sunshinee1936
Или ти ползваш и пъпа?![]()
5-6 ....та..т'ва ми харесва и ще си го прая ....
А колкото до тея дет се присмиват....да си гледат работата...Александра сега какво пак ви е направила....тя решава какво да прави с себе си...личен избор...никой не може да съди останалите....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Алекс е пичка :P
По темата: на 2ма - за 1вия не исках много, ама исках да се науча. На 2рия вече исках да му доставя удоволствието![]()
на 5 .. 1 не по мое желание
FUCK-тически не ме интересувате..
mi kato ne e bilo po tvoe jelanie, shto si q pravila?Първоначално написано от uBuTo
![]()
хмм... и кой набор си? '93 ?Първоначално написано от Alexandra1993
Нямала е друг избор...Първоначално написано от Psychic
![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
за к'фо си я правила тогава...?!Първоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
[ I'm not Normal ]