- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
Ела при мен аз няма да с дърпамПървоначално написано от Sisi95
![]()
Първоначално написано от boncho88
Оф боже пича е напълно прав недей се лигави! пък и това е секс бе де*а за 1 свирка нема да отидеш в ада. (Е там вече ще те карат да духаш много.) Отплеснах се няма по готино нещо от тва че правиш кефа на любимия ти човек и погледни от другата страна и той ще ти даде :P и след 3 мин ще си забравила какво е гнус и ще му правиш свирка за :P
Първоначално написано от BornSinful
++![]()
Лигави работи .. :]]
+ и аз съм на това мнение .. : )) . той може да я къса всеки ден за да може .. да му прай пак и пак ии пакк .. ии отново свирки .. тва е далавера знайш лиПървоначално написано от walcheto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv
Първоначално написано от walcheto
Ем да то ако се замислиш никой не успя да го каже![]()
![]()
Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv
Първоначално написано от Passi0n
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ако искаш може да съм ти вториятПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
You are one EPIC FAIL
на 1 ..![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
^Айде стига сте спорили-ако имате нещо на лично,няма всички да ви четем простотиите...![]()
По темата-1
Шофирай разумно - стигни жив!
0 и няма да правя![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
ще те видим след две три годинки сички женки лапат пишкиПървоначално написано от MaGuSs
![]()
на четирима..
По мое желание,никой не може да ме накара да направя нещо,когато нямам желание.![]()
aNkLegIrL, чувствай се предупредена сериозно!
Slynchiicee, същото се отнася и за теб!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Айде да ги направим 5 :oops:Първоначално написано от LovEsIckk
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
На 20 момичета 5 правят хубави свирки! Тренирайте повече![]()
2 по моя инициатива
Ако искаш ми пиши на скайп alone_in_te_dark
Що не е "на колко сте правили ЕДНОВРЕМЕННО"![]()
Жалко и аз не мога си стигна моя...