- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Нека позная - най-добрия ти приятел, който има профил в Импулс?Първоначално написано от magiit0
0 нямам и желание да го правя

Hostis Honori Invidia
Не се притеснявай - щеш-не щеш все някога ще ти се наложи (пък ако ще да е на мъжа ти).Първоначално написано от Cucko0

Щеш не щеш ако не духаш шанса приятеля/мъжа ти да ти изневери ще бъде в пъти по-голям, а щом не духаш сигурно и от други неща би лешила приятеля си което е...Първоначално написано от Cucko0

Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
хах искаш да кажеш ,че с едното духане можеш да се подсигуриш ,че има по-малка вероятност човекът до теб да ти изневери........не мисляПървоначално написано от vaseto0o
Hostis Honori Invidia
Такива момичета доста засилват интереса ми към тяхПървоначално написано от Cucko0

Попадъл съм на такова момиче,на което аз ще съм 1вия на който ще опита,като цяло преживяването ,не толкова физически ,а психически е върхаДва,три пъти по-голяма възбуда,отколкото при по-опитните

професиалност ли ти е някваПървоначално написано от Alexandra1993

Вземи си я запиши в дневника за "Курви духачки"Първоначално написано от Alexandra1993

Не я закачайте Сашка, да не ви опраши на бърза ръка

6 всеобщи желания

{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Абе не знам дали е професия на момичето обаче има доооста добри перспективи да станеПървоначално написано от Alexandra1993
Отностно твоето тефтерче.. сигурна ли си ,че е само за неграмотници?Или е ,както казаха,в тефтерчето на "курвите духачки"? Нищо лично "Сашке".. просто любопитство

Алекс тя си е ехеей...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

+1Първоначално написано от DaemonBoy

Много ще ми е интерено да се направи тема за момичетата НА КОЛКО МОМЧЕТА СТЕ ОТКАЗВАЛИ ДА ПРАВИТЕ СВИРКА СЛЕД КАТО СА ВИ ПОИСКАЛИ моля някой да пусне такава тема

++++++Първоначално написано от fc
на 0
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
всички разбрахме, че си девственПървоначално написано от dAimIk0z
Полова дискриминация съществува и само к***вите плюят срещу нея.
Чушка.
Нека съм тъп. :P Ти лапай пишки, оправдавай се, че е хубаво, 'щото живеем в 21-ви век и се кълчи по форумите. Боклук.
Чушка.