.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Бръснене

Hybrid View

Бръснене

Здравейтее.. исках да ви попитам.. досега съм се бръснала няколко пъти /ръце, крака и мишници/, но без вода, смисъл просто се бръсна.И се чудех трябва ли? И някакъв крем против пъпчици да ми препоръчате?Абе изобщо няколко важни съвети за бръсненето..? МОЛЯ ВИ ХЕЛП!
    П.с. ползвам самобръсначка, а не епилатор..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    По-добре недей със самобръсначката..Според мен си вземи кола-маска - ефекта ще е по-дълготраен..
    А за подмишниците - крем депилатор
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

..

нормално е със самобрасначката да ти излизат пъпки и аз съм така зашото кожата много се разранява... по добре е наистина с гола маска и след това си мажеш с някакав крем или лусион - не знам .. а за подми6ниците аз се бръсня сяка седмица ....

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ами няма да се появяват пъпчици яко използваш пяна за бръснене или най-обикновен сапун . А може да направиш както другите по-горе казаха с кола маска, крем депилатор.
    А за подмишниците аз ги скубя с пинсета. Болката не е чак толкова голяма, поносима е дори като свикнеш почваш да не усещаш нищо
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Ами няма да се появяват пъпчици яко използваш пяна за бръснене или най-обикновен сапун . А може да направиш както другите по-горе казаха с кола маска, крем депилатор.
    А за подмишниците аз ги скубя с пинсета. Болката не е чак толкова голяма, поносима е дори като свикнеш почваш да не усещаш нищо
    Дени мерси за ненужната информация

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си