.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

ПРОБЛЕМ СЪС СЛАБИНИТЕ

Значи преди вриме ме заболя левият тестис и ми мина .. обаче проблема ми е в десния защото напипвам една голяма колкото съчма топчица . тя не е залепена за тестиса а в пространството около него --- кажете ако знаете нещо

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Нищо не знаем.. трябва преглед при лекар.

Re: ПРОБЛЕМ СЪС СЛАБИНИТЕ

ЦЕНЗУРА!

II. Права и задължения на потребителите
    13. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се предписват лекарства! Изключение правят хранителни добавки, витамини и лекарствени препарати, които се рекламират масово в медиите и се продават без лекарско предписание.. (Пример: Аспирин, Ефералган, Аналгин, Нурофен и т.н.) Подобни нарушения ще бъдат модерирани или изтривани по преценка на модераторите!
    kalpazanka

Мерси ...живи и здрави да сте

Голям фен Аватара на dimi93
    Споко дуде! При мен винаги почти ги има! Веднъж стиснах 1 от тях! Чусвтото не е никак приятно, доста хора биха го нарекли ужасно болезнено
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Имам го същия проблем само че от "лявата страна" преди мн ме болеше но с времето ми минава и вече не ми прави впечатление

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си