- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, но по какъв начин ?
Привързах се страшно много към едно момче, което познавам от сравнително малко време ... пасваме си идеално като характери и много държа на него ... и той също на мен ... знам, че мога да му кажа всичко ... той се държи много добре и постоянно ме защитава, ако някой се заяде с мен ... много го обичам, но и аз не знам по какъв начин ... и не ме притесняват моите чувсва, а неговите ... скъса с приятелката си и ме е страх да не е заради мен ... искам да запазим приятелството си, но той май чувства нещо повече и нещата стават сложни ... вчера ме прегърна и ми стана много хубаво ... чувствах се някак защитена ... постоянно мисля за него ... вече не знам какво чувствам ... май най - добрият вариант е да се отдръпна, но не мога ... знам, че звучи много егоистично, но наистина имам нужда от него, а от друга стара така може би му давам напразни надежди ... какво да правя ?? ... много съм объркана![]()
![]()
ако не опиташ никога няма да разбереш.
REGGAE BOOM <3
Не мога да ти кажа какво да правиш , тва ти си го решаваш , мога да ти кажа само няколко неща с които да ти помогна да решиш...
първо се замисли колко са хората които те карат да се чувстваш ''защитена'' и тези за които мислиш постоянно, тези които те защитават и са готови да ти помогнат....
предполагам се страхуваш да си с него от варианта който съществува - при евентоална свада да го загубиш и като приятел...и първо не мисля че това момче , поне както го описа , има намерение да се кара с тебе нито че дори и да се скарате...ще те забрави.
плюс това не виждам нищо невъзможно в това да сте заедно и да запазите приятелството си...така пак ще го обичаш много по 2 начина за които ще си наясно...
п.с. щом не знаеш какво чувстваш ... явно си тръгнала да се влюбваш![]()
нито категорично го отричаш нито можеш да го потвърдиш...това че не искаш да го прецакаш давайки му напразни надежди също ми говори че и ти много държиш на него което ме връща по нагоре в редовете и да смятам че и ти не би се скарала с него и би го забравила... да зависи и от причината , но не мисля и че ще се провините един спрямо друг чак толкова че да се изколяте...![]()
каквоти и да решиш... разкажи за развръзката ако не те натоварва допълнително
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Мерси многоПървоначално написано от Hopegiver
![]()
Проблемът идва от това, че е малко по - нисък от мен пък и сме в един клас ... аз сега не мога да се концентрирам в часа пък какво остава, ако има нещо повече
еми личи си,че й ти го харесваш,няма смисъл да се отдръпваш![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щом си объркана какво чувстваш, може би в цялата работа има пръст и любовта.Дръж се както си се държала до сега, ако ти сподели за чувствата си защо да не пробвате ? Като те гледам как говориш имаш чувства към него, които не са чисто приятелски, а и нали самата каза, че много си пасвате.Може да сте добра двойка и да се допълвате добре.В опитите му е майката.[/b]
Първоначално написано от justonegirlwithonehope
++Първоначално написано от ivcheto0o
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!