.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Как ви мина деня в училище

Разкажете днес как ви мина деня в училище, имаше ли 2ки имаше ли бисери от учители бой Споделете

Ужасно както винаги. Обиждаха ме отново.

Супер фен Аватара на m1nik
    Оспах се, тъкмо ходих да си взема извинителна бележка..
    )

Град
    Русе
    Прихванах 4 ларви в ъгъла и им наговорих някои работи та да ме оставят намира. Цял ден имаше ефект , по нататък ще си проличи.

Като цяло.. все същата работа. Разправии с учителите по практика..
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Нормално,даже скучно специялно днеска,не ме изпитаха по каквото исках,защото не остана време за мен

И на края лоша новина.
    Абе не е за разправяне

тъпо...
    И за капак в понеделник контролно по география: 20стр текст от учебника, 15 чертежа и 120 обекта от световната карта
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Нямаше двойки, имаше четворки, и не не мина хубаво.

тъпо мина..
    часовете си минаваха,притесненията също.
    не връщаха контролни,добре че.
    правихме по български - зле XD
    върнах се,и се кефя.

Мега фен Аватара на ameli
    само на мен ли ме беше хубаво в училище ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на stelit0
    имам 2 6естици по математикка

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Отвратително. Часовете - пълна скръб. Даскалите - в някакво адски лигаво настроение, ходещи из коридорите с усмивка да ушите. Трети час - едвам се държа. Получавам смс-и с новина, която се надявах никога да не се налага да чуя. Станах и си тръгнах. Жалко, че се налага утре отново да съм там.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на crazymm
    беше повече от ужасно !
    поредната 3-ка по немски, безкрайно дълги часове, класната не спря да се хили като тъпак на пълни простотии...
    в петък пък контролно по математика..
    писна ми вечеее
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ем днеска ми беше хубаво на даскало Лека програма, малко 4 часа английски с леката офтика, но свикнахме да и търпим лудите физиономии и лекции Иначе даскалите нормално, забавно. Федербал играхме кат децата Добре мина училище. Срядата винаги е така.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    къкту секи друг ден...

Град
    Русе
    Първата шестица по математика за цялата година .. Иии, играхме баскетбол, и по химия ме изпитва, ама не ми писа нищо .. Бее, долу-горе добре беше.
    The one person you need to be is yourself...;]

Ужасно!!!! Днес трябваше да правим неочакван тест по биология, но се отлажи за утре... А часовете минавах толкова бавно и тъпо.....

Мега фен
    Град
    <3
    Оспах се. (до някъде умишлено) Отидох за 3-ти и 4-ти час (биология...само заради нея всъщност отидох на даскало) и се прибрах. Т.е скучно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

тъпо както всеки ден .. скарах се с момичето което харесвах заради една глупост класа ми е толкова тъп че няма на къде .. часовете са пълна скръб минават бавно и е супер умряло .. абе както всеки ден ..
    Life is simple - make choices and dont look back

Град
    million miles away (:
    много се отчуждиха тия момичета от нас,пфф .. ма да си се оправят,бе. Like I care.
    Иначе беше добре (отчасти) домашното по история ми изкара суупер оценка,по цял ден се смях с Ивето и момчетата,лешшш.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

бахти деня.. имах 1 час.. след тва чаках да дойде смъртната присъда - т.е. контролно по англ ез и кво стана? пуснаха ни щото г-та я нямало :Д ! И направно ни пуснаха за целия ден... е как да не ме хване ЯД че съм станал сутринта и съм дошъл за 1 час в който не правихме нищо.. с няколко думи - беше ми скучно после :/ :Д .. 1 час кафе, 1 час моткане и кво ? бахти тъпнята :/ :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си