- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как ви мина деня в училище
Разкажете днес как ви мина деня в училище, имаше ли 2киимаше ли бисери от учители
бой
Споделете
![]()
Ужасно както винаги. Обиждаха ме отново.
Оспах се, тъкмо ходих да си взема извинителна бележка..![]()
)
Прихванах 4 ларви в ъгъла и им наговорих някои работи та да ме оставят намира. Цял ден имаше ефект , по нататък ще си проличи.
Като цяло.. все същата работа. Разправии с учителите по практика..
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Нормално,даже скучно специялно днеска,не ме изпитаха по каквото исках,защото не остана време за мен
И на края лоша новина.
Абе не е за разправяне![]()
тъпо...![]()
И за капак в понеделник контролно по география: 20стр текст от учебника, 15 чертежа и 120 обекта от световната карта![]()
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
тъпо мина..
часовете си минаваха,притесненията също.
не връщаха контролни,добре че.
правихме по български - зле XD
върнах се,и се кефя.
само на мен ли ме беше хубаво в училище ...![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Отвратително. Часовете - пълна скръб. Даскалите - в някакво адски лигаво настроение, ходещи из коридорите с усмивка да ушите. Трети час - едвам се държа. Получавам смс-и с новина, която се надявах никога да не се налага да чуя. Станах и си тръгнах. Жалко, че се налага утре отново да съм там.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
беше повече от ужасно !
поредната 3-ка по немски, безкрайно дълги часове, класната не спря да се хили като тъпак на пълни простотии...
в петък пък контролно по математика..![]()
писна ми вечеее![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Ем днеска ми беше хубаво на даскалоЛека програма, малко 4 часа английски с леката офтика, но свикнахме да и търпим лудите физиономии и лекции
Иначе даскалите нормално, забавно. Федербал играхме кат децата
Добре мина училище. Срядата винаги е така.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
къкту секи друг ден...
Първата шестица по математика за цялата година ..![]()
![]()
Иии, играхме баскетбол, и по химия ме изпитва, ама не ми писа нищо ..
Бее, долу-горе добре беше.
![]()
The one person you need to be is yourself...;]
Ужасно!!!! Днес трябваше да правим неочакван тест по биология, но се отлажи за утре... А часовете минавах толкова бавно и тъпо.....
Оспах се. (до някъде умишлено) Отидох за 3-ти и 4-ти час (биология...само заради нея всъщност отидох на даскало) и се прибрах. Т.е скучно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
много се отчуждиха тия момичета от нас,пфф .. ма да си се оправят,бе. Like I care.
Иначе беше добре (отчасти) домашното по история ми изкара суупер оценка,по цял ден се смях с Ивето и момчетата,лешшш.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
бахти деня.. имах 1 час.. след тва чаках да дойде смъртната присъда - т.е. контролно по англ ез и кво стана? пуснаха ни щото г-та я нямало :Д ! И направно ни пуснаха за целия ден... е как да не ме хване ЯД че съм станал сутринта и съм дошъл за 1 час в който не правихме нищо.. с няколко думи - беше ми скучно после :/ :Д .. 1 час кафе, 1 час моткане и кво ? бахти тъпнята :/ :Д