УТРЕ или в петък съм на козметик за триъгалника и краката ..щото ми се налага , пък на мен ми писна да се бръсна с бикчеамаааа много ме е срам
нацяло ли трябва да се съблеча или може и да съм с гащи
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Освен ако си с некви гащи тип прашки... и от двете страни, ако въобще съществуват такива![]()
но те няма да скрият много
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
По-добре се съблечи изцяло гола от кръста надолу.Иначе ако си оставиш бельото,то ще пречи на козметичката да си свърши добре работата,а и може да се изцапа с кола.Повярвай ми,няма от какво да се притесняваш.Кометичките всеки ден гледат такива работи![]()
та на нея това и е работата
Просто аз
Няма кво да те е срам,все пак жената е свикнала да гледа там,тъй че отивай и се оставяй,и ест че ще трябва да се съблечеш гола,няма как да си върши работата през гащите ти![]()
Ми не е точно така да ти кажа. Аз когато ходя на козметик, жената не ме кара да си свалям гащите, а само ми ги дърпа, така че да и е удобно и + това си върши работата перфектно. Може би си е до човека, все пак всеки използва различни методи и тн.
И какъв е смисъла ? Така или иначе пак й се вижда...Първоначално написано от goosebumps
По - добре чисто гола, по - удобно ще е и за козметичката. Тя сигурно на ден вижда по 20, твоята едва ли ще я впечатли..![]()
Първоначално написано от Goddess
![]()
хахаха
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
"Може би си е до човека, все пак всеки използва различни методи и тн."
Това ми казва да правя, това и правя. ТЯ е професионалистката. На мен ми е през... по какъв начин ще протече процеса на обезкосмяване.
Първоначално написано от titinkaa
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
абсолютно си праваПървоначално написано от Goddess
![]()
ами просто като отидеш я попитай
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Спокойно..Няма нищо срамно..
Отпускаш се и толккова
Едит - Сега видях,че темата е от месец февруари..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И мен ме беше срам първия път, поослушах се, ама накрая си свалих роклята и гащите и се настанихЖената ако знаеш колко катерички е виждала... Твоята с нищо не е по-специална. В началото ще те е срам, ама после няма да ти пука.
няма нищо срамно на дали ще си единствената която ходи при нея честно да ти кажа и мен ме е срам да се събличам така пред непознати но пред гинеколога го правя и хич не ми пука![]()
няма от какво да те е срам ... ти се притеснявам а на нея сигурно и е омръзнало да гледа едно и също всеки ден даже няма да и направи впечатление![]()