- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога да забравя ...
минаха четири месеца от както се разделихме..по взаимно съгласие.Въобразявах си,че съм го забравила,но всъщност се опитвам да излъжа себе си че е така ;( бяхме заедно година и половина толкова много го искам пак говорили сме на тая тема казах му че искам отново да се съберем,но той...си е харесал друго момиче и си спомням 4е ми беше казал следните думи "след 2 3 месеца може пак да се съберем" не сме от един град но когато бяхме заедно се виждахме всяка седмица той има роднини тук.. както и да е понеже го блокирах от всичките си скайпове и най различни сайтове наскоро две приятелки ми казаха че той е разпитвал за мен ето вижте :
Иван : ами Анито кво прай,тя гледам че ме е блокирала в скайп..
Дени : еми учи..яко се е захванала че нещо и е паднал успеха..и така добре е жива е
Иван : аха..тва да се чува щом е добре радвам се
и незнам какво да правя колко повече да опитвам не ми остана никво достойнство..и не мога да го забравя..всички ми казват време ти е да си намериш нов и сао ма запознават с некви момчета некви срещи тъпи те половината са пропаднали ... не ми се занимава.Откакто не сам с него секи дем ми е някаф еднообразен хода на даскало пребирам се у4а нямам абсолютно никакъф стимол да стана сутрин и да си кажа днеска ще ми е хубав ден по простата причина че всеки ден е еднакъф с предния и следващите които идват
И аз съм като теб, само че още се търсим. Но според мен недей да гледаш назад. Минали са 4 месеца, в които си издържала и най-трудното е минало, дори сега да не мислиш така. Аз се връщах и връщах назад и нямаше смисъл. Усмихвай се и недей да мислиш, че всеки ден е еднообразен. Не е така. Ще се появи някой, който да ти покаже, че светът не е свършил с една любов и раздяла.Първоначално написано от s1db1
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ще прозвуча като някоя твоя приятелка но....
в случея ''само момче избива спомена за друго момче''
е не само....може да излизаш по често с приятелки
да правиш нещо което обичаш... да си изливаш мъката върху редовете...
... след ''близо 4'' месеца много е разпитал за тебе....
може да не си спомняш миналото погледни в настоящето...
надуй си музиката пей си на глас....
и по възможност не търси в другите момчета част от него...така всички може да ти се сторят пропаднали.
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Ами имаш два варянта.Единия да го отблокираш от скайп и да си пишете и да се видите,ако толкова мн искаш да си с него.А другия е да продължиш напред и да не поглеждаш назад,предполагам след време ще го забравиш и ще откриеш момче,което иска найстина да е с теб,късмет![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
страх ме е че ако пак говоря с него и пак пойскам да се съберем той ще ми откаже и пак ще почнат депресиите и глупостите а аз не съм такъв човек обичам да се забавлявам но откакто се разделихме сам се променила много ..
еми като те е страх,може да загубиш доста,пробвай все пакПървоначално написано от s1db1
![]()
Вземи се в ръце и давай смело напред.
Миналото си е минало.Ако пък решиш да го отблокираш от скайпа-спомни си защо сте се разделили и защо го блокира
Сега ти се струва едва ли не невъзможно,но ще си намериш някой друг,който ще ти дава също толкова красиви емоции като бившия ти.
Моят съвет е-не се обръщай назад![]()
ТАКЪВ ИДИОТ КАТО МЕНЕ НЯМА :@ ! толкова много ме е наранил и аз пак съм готова да прощавам от една страна искам него повече от всичко сега но от друга страна искам някой нов,аз никога няма да тръгна да се запозная с някой първа ..
Мила, в подобна ситуация съм. Но различното е, че аз направих грешката [или може би не] да поддържам контакт с него. И си останахме приятели. И той за мен и аз за него бях важна, но като приятели. В продължение на една година. Обаче имаше периоди, в които и на двамата чувствата се връщаха и ставаше още по-объркано. Е, в крайна сметка решихме, че е крайно времеда сложим окончателно точка. За това от една страна бих те посъветвала да не го търсиш, ако имаш волята наистина да го направиш. А от друга да се бориш за него, защото аз имах много ядове, но и щастливи моменти. И въпреки, че ядовете бяха много повече, в хубавите моменти бях на 18тото небе, просто неописуемо усещане. И за това си струва. Но ти решаваш дали ще можеш да преживееш ядовете.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
добре бе мила,кажи ми вие,защо се разделихте?Първоначално написано от s1db1
Първоначално написано от soul1199
разделихме се защото..боже даже нязнам защоо ..карахме се ама винаги се сдобрявахме...на два пъти във връзката ни усещах 4е е променен питах го а той казваше 4е си въобразявам някои винаги аз правех компромисите и му прощавах накрая се запознах с 1 мом4е излизахме и му казах на Иван точно в деня в който скъсахме той ми каза че се е целувал с едно момиче и за това била промяната в него смисал той е бил с нея там където живее а е бил и с мен тук ...
махай го тоя чичо ти паладин имаше една подобна мацкаПървоначално написано от s1db1
и след какви ли не обещания че ме обича и иска да се съберем имаше друг и ме лъжеше в очите
няма да се получи минал съм по този път
ОДИН!!!
за мен не си заслужава,остави го,щом един път ти е изневеил,ще има и още,просто няма смисъл да си с човек,който не оценява това,което имаПървоначално написано от s1db1
За тези 4 месеца си стигнала все до някъде!Не се връщай назад.Продължи и ще успееш.И аз в момента съм в такава ситуация.И постоянно споря със себе си дали да го търся или да продължа,но знам,че щом съм стигнала до тук без него - мога и повече и ще продължа.Трудно е да и ще бъде трудно..Няма да те лъжа.Но заслужаваш нещо повече ... щом ти е изневерил не можеш да си сигурна,че няма да го направи пак ... Успех!
Просто продължи напред.Спри да мислиш за него, избии си го от главата.Знам, че не е лесно, но не е и невъзможно![]()
исках само да ви покажа какво стихче му пратих :
Ако някой ден за мене ти се сетиш,
спомни си моят смях и мойте очи,
и тогава,ако болката в сърцето си усетиш
дали ще има някой теб да утеши ?
Ако някога пойскаш да поплачеш..
ако имаш нужда просто мъката да споделиш,
дали за някоя ти нещичко ще значиш,
както за мене беше всичко ти ?
Ако от очите ти сълзи се стичат,
ако се чудиш какво се случва с теб..
почни за миналото да си спомняш..
за момичето,което ти превърна в лед.
Ако можеше тогава отново да я зърнеш,
щеше адски силно да те заболи..
Вече късно е да я прегърнеш..
след цялата болка и тъга която ти и причини.
А факта, че макар и малко ще ти се подобри правописа в даскало не е ли стимОл?Първоначално написано от s1db1
hating you makes me all warm inside : )
стихчето ми харесваПървоначално написано от s1db1
а той,какво ти отговори?
![]()
Този освен стрихнин да му изпратиш друго не заслужава. Странно нещо са това жените. Жени и логика, са като двата полюса на магнит.
Колко познато ..Едно ще ти кажа .. не се връщай назад .. няма смисъл! Болката е голяма, но след като е останал в твоето минало значи е имало причина да не е в бъдещето ти ..
това страшно много ми хареса благодаря много (hug)Първоначално написано от ReachlessGirl
Първоначално написано от soul1199
стихчето не съм го измислила аз ! ..а той ..той нищо не ми отговори