минаха четири месеца от както се разделихме..по взаимно съгласие.Въобразявах си,че съм го забравила,но всъщност се опитвам да излъжа себе си че е така ;( бяхме заедно година и половина толкова много го искам пак говорили сме на тая тема казах му че искам отново да се съберем,но той...си е харесал друго момиче и си спомням 4е ми беше казал следните думи "след 2 3 месеца може пак да се съберем" не сме от един град но когато бяхме заедно се виждахме всяка седмица той има роднини тук.. както и да е понеже го блокирах от всичките си скайпове и най различни сайтове наскоро две приятелки ми казаха че той е разпитвал за мен ето вижте :

Иван : ами Анито кво прай,тя гледам че ме е блокирала в скайп..
Дени : еми учи..яко се е захванала че нещо и е паднал успеха..и така добре е жива е
Иван : аха..тва да се чува щом е добре радвам се

и незнам какво да правя колко повече да опитвам не ми остана никво достойнство..и не мога да го забравя..всички ми казват време ти е да си намериш нов и сао ма запознават с некви момчета некви срещи тъпи те половината са пропаднали ... не ми се занимава.Откакто не сам с него секи дем ми е някаф еднообразен хода на даскало пребирам се у4а нямам абсолютно никакъф стимол да стана сутрин и да си кажа днеска ще ми е хубав ден по простата причина че всеки ден е еднакъф с предния и следващите които идват