Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
Цитирай Първоначално написано от StepUpFenka
ами той тъкмо ми разправяше , че приемал нещата между нас не просто приятелски ами влагал чувства в тях ... незнам под това кво се разбира
че си му много добра приятелка

според мен ако му теглиш една майна ще е доста лицемерно

той очаква от теб да си до него и да го подкрепяш
Абе стига сте дрънкали клишета. Нали стана ясно, че не му се явява просто приятелка. След като не му е такава и не му е майка, а и по всичко личи, че я е ползвал за заместител, не знам защо й казваш да му достави удовлствието да го подкрепи на 100% в решение, което я наранява и то придавайки насилствено изражение, че уж го разбира... Абсурд! И как я ползваш думичката лицемерно? Знаеш ли какво е всъщност да си лицемерен? Авторката ни най-малко не би била лицемерна в такъв случай. Не тя е използвачката, която е имала за цел да си има временен заместител, преструвайки се и манипулирайки чувствата на другия, дочаквайки подходящото време, за да си върне старата любов. Истинският лицемер в случая се явява именно момчето.
На авторката ще предложа точно една майна да му тегли. Нищо друго не е подходящо. Вече и го казаха най-точно. Ако е дърал на теб, нямало е да си иска бившата.