- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ефективно стягане на корема
Здравейтезапочнала сам диета и то доста ефективна и искам да попитам какво точно да правя за да стягам корема си както трябва и да има видим ефект
Притеснявам се от това да не се отпусна :S , защото трябва да сваля повечко килограми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сутрин още след като станеш правиш 30-40 коремни преси (малко са но не те знам какъв си правиш колкото можеш).Преди лягане вечер също.Поярвай ми хем е ефективно хем не овисваш и изглеждаш добре..![]()
![]()
Упражнения >> диета.
Наглеждай храната, но за да не увиснеш и да стегнеш ще ти трябват упражнения.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
самият той попита какви опражнения да прави а ти му казваш прави умражнения ..Първоначално написано от Chacho
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
V преса , като си изпънеш краката на стената и започнеш да се повдигаш към колената , гледаш към тавана и правиш 3 , 4 серий по 30 до 40 повторения ... другото което от лег повдигаш краката пак по 30 до 40 повторения , натоварваш долната част на корема и част от предната страна на бедрата !![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Вече й бяха казали за коремните преси, аз дадох малко акъл за диетата.Първоначално написано от rUffLes
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.