.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Ефективно стягане на корема

Здравейте започнала сам диета и то доста ефективна и искам да попитам какво точно да правя за да стягам корема си както трябва и да има видим ефект Притеснявам се от това да не се отпусна :S , защото трябва да сваля повечко килограми

Сутрин още след като станеш правиш 30-40 коремни преси (малко са но не те знам какъв си правиш колкото можеш).Преди лягане вечер също.Поярвай ми хем е ефективно хем не овисваш и изглеждаш добре..

Мега фен Аватара на Chacho
    Упражнения >> диета.

Наглеждай храната, но за да не увиснеш и да стегнеш ще ти трябват упражнения.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Упражнения >> диета.

самият той попита какви опражнения да прави а ти му казваш прави умражнения ..

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    V преса , като си изпънеш краката на стената и започнеш да се повдигаш към колената , гледаш към тавана и правиш 3 , 4 серий по 30 до 40 повторения ... другото което от лег повдигаш краката пак по 30 до 40 повторения , натоварваш долната част на корема и част от предната страна на бедрата !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от rUffLes
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Упражнения >> диета.

самият той попита какви опражнения да прави а ти му казваш прави умражнения ..
    Вече й бяха казали за коремните преси, аз дадох малко акъл за диетата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си