.
Затворена тема
Страница 1 от 16 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 386
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА

На колко години за пръв път сте пробвали трева?
    Защо?

Guest
    ъъъ...ф осми клас
    значи на 14..
    защо..ми защото ми беше интересно,
    бях в Русия и си хванах компания, в
    която почти всички пушеха и аз си
    казах що пък да не пробвам...е, не
    ми хареса вкуса, за сметка на тфа
    се хилих като идиот...странно, щот
    повечето хора са ми казвали, че не
    ги е хванало първия път
    после имаше един доста дълъг период,
    в който не пушех...после пак пропуших и
    пак спрях...а от миналата зима не съм
    спирала..в смисъл, не пуша много, никак даже,
    нито си поставям за цел да пуша всеки ден
    или нещо подобно...просто ми харесва и го
    правя

Супер фен
    Не съм пробвал трева и нямам намерение да я пробвам

Guest

не мисля да я спирам тя е по-малко вредна от цигарите

за пръв път пробвах трева на 12 год и от тогаз не сам спирал да пафкам !!!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    na 14 na edna ekskurziq. togava ne znaeh kak se pu6i i kato durpah vednaga go izka6lqh i ne me hvana.

za6to li? ami za6toto az po princip sam dosta liubopiten i iskah da probvam nestandartno use6tane "v imeto na naukata"

v momenta pu6a mnogo rqdko. ne sam pu6il ot okolo mesec, predi tova ot okolo godina.

brumze, a ti?

[wan`a`doo]
    Guest
    Еми начи 7 за 8 клас демек на 13,ама тогава нищо не стана. След тва втория и третия път пак не ме хвана демек не ми хареса и си пиех алкохол,ама по едно време нещо ми цъкна,че ми се пуши чадел. Пуших се още един път и тогава вече ме хвана и така и до сега

Стеси
    Guest
    Ми от идинайсе годишна, бяхме се събпрали мноо яко sk8ters и всички чадиха и си казах що па не. После бях мега зле.

Guest
    13, na moreto

ами какфо е марихуана разбрах на 8год.
    и щях тогава да пробвам за пръв път, ама
    наще се прибраха та не стана.. иначе за
    първи път пробвах в шести клас и тогава
    от време на време пушех.. след това от 8
    почти не съм спирала.. особено последната
    година

Guest
    Не съм пушил подобни лайна.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    na 14 na edna ekskurziq. togava ne znaeh kak se pu6i i kato durpah vednaga go izka6lqh i ne me hvana.

za6to li? ami za6toto az po princip sam dosta liubopiten i iskah da probvam nestandartno use6tane "v imeto na naukata"

v momenta pu6a mnogo rqdko. ne sam pu6il ot okolo mesec, predi tova ot okolo godina.

brumze, a ti?
    Миналата година пробвах за 1ви път, демек на 16.
    Защо пробвах?....от чисто любопитство, просто исках да видя какво е.
    След това съм пушил само още един път.

Guest
    Един приятел от даскалото е по тея работи, но като го гледам къф е не смятам да почвам... Иначе като се замисля май на 10, но тогава изобщо незнаех за какво иде реч...

Град
    Пловдив-Лондон
    Au Az Mai Sum Probvala Nai-Golqma...Na 16g nqkude...Ot Chisto Lubopitstvo,Reshih Da Vida Kakvo Tolkova I Haresvat Na Taq Treva...Ne Che Mi Haresa,No Mi Stana Neshto Kato Navik,Produljavam Da Si Pusha...Moje Bi V Meseca Vednuj...Ne Sum Nqkfa Zakleta Trevomanka
    You don`t need to know everything in life just the things you need to be happy!

ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА

na 13, bqhme se sabrali edna kompaniika i taka tva prodylji nqkade 2-3 meseca no ve4e ne
    Бъди това,което си!

emi za purvi put si drupnah na 11 shtoto imah edin sused deto mnogo pusheshe ama az ne razbirah vuobshte...i taka drupnah si i shtiah da se zadusha ebasi...i sled tfa liatoto 7 za 8 kl pushih ot vreme na vreme,ama riadko...sled tfa v 8 kl ve4e biah v novo daskalo ,popadnah na takiva hora i se subrahme iaka kompaniika i ot togava si pushime obshto vzeto vs den...i ni e iako...
    we like it DARK&HARD

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    mi na 14...sedqh i govoreh s edin friend i toi vika "are da hodim da se napu6im"...i taka tva mi be6e parviq opit...posle se sabrah i az s takava kompaniq i taka...sa ve4e ne pu6a mn 4esto,samo ako sme mn hora i 4adela e dobar ina4e ne...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Guest
    тц тц тц бъдещето на българия е в ръцете на малки наркоманчета, колко жалко...

Guest
    na 15
    prez dale4nata 1996...i predi towa bqh 4uwal i iskah da probwam, ama po onowa wreme ne be6e kato sega..nawsqkyde da se pu6i
    naj nakraq edin pi4 ot klasa nameri 4owek(nqkakyw posleden klas w duhownata seminariq, be6e ot Petri4 )
    i taka.. we4e 10 godini stanaha i si pafkam
    tq prolet viwot i zdrawe se 6te wzema magistyrska stepen w uniwersiteta

Голям фен
    Град
    Sofia
    Ами на 14 години пробвах за пръв път.. Защо? Ми интересно ми беше просто.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Ami... bqh na 14 ... na moreto , za6to probvah - nai-ve4e ot 4isto lubopitstvo, sega pu6a vinagi kogato mi e kofti ili sum s kompaniq ne vijdan ni6to lo6o v tva ot vreme na vreme da "izbqga6" ot realnostta, tq i bez tova nikak ne e rozova

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    На 14 бях, лятото между 8-ми и 9-ти клас. Имах един приятел, който редовно пафкаше, но не пушеше цигари и на мене ми беше адски интересно как успява така.Тогава още дори не бях пробвала нормални цигари и ги смятах за пълна скука, но много исках да пробвам трева.И така го накарах да ми даде от неговата да пробвам. Дори не можах да изпуша фаса до края.Миризмата направо ме отвращаваше.Но той поне ме научи как да дърпам та и до ден днешен като видя хора дето само се лигавят с тревата и ме обвзема някаква гордост Естествено не се напуших от първия път.След това имах един период от една година, когато изобщо не пушех. После почнах да пафкам от време на време и от тогава си поддържам един режим на пафкане - веднъж на няколко месеца. Толкова ми е напълно достатъчно.

Много ми е интересно кога за първи път ви хвана и какво почувствахте?Готино ли ви беше?Изплашихте ли се?
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Повече от фен
    Наааааа...14 на 1 лагерче...просто решихме да се надерем и го напраихме...след това не пушех редовно,но наскорооо нещо много ми се събира...секи ден коз...ама като има..

Голям фен
    Na 13 Ne sam nqkva zaribena da pafkam seki den ama kogato pocherpqt shto pak da ne
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Az za purvi put pu6ix na 15 na edno kupon4e,i sled kato se napu6ix ZVERSKI ot togava ne sum pu6il.

по принцип пуша от 14-15 годишна... и то доста стъбилно го правя... правим... почти всяка вечер и ей така за профилактика ако някой от моя клас има (в 98% от случайте се намира на даскало)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си