- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА
На колко години за пръв път сте пробвали трева?
Защо?
![]()
ъъъ...ф осми клас
значи на 14..
защо..ми защото ми беше интересно,
бях в Русия и си хванах компания, в
която почти всички пушеха и аз си
казах що пък да не пробвам...е, не
ми хареса вкуса, за сметка на тфа
се хилих като идиот...странно, щот
повечето хора са ми казвали, че не
ги е хванало първия път![]()
![]()
![]()
после имаше един доста дълъг период,
в който не пушех...после пак пропуших и
пак спрях...а от миналата зима не съм
спирала..в смисъл, не пуша много, никак даже,
нито си поставям за цел да пуша всеки ден
или нещо подобно...просто ми харесва и го
правя![]()
Не съм пробвал трева и нямам намерение да я пробвам
за пръв път пробвах трева на 12 год и от тогаз не сам спирал да пафкам !!!
na 14 na edna ekskurziq. togava ne znaeh kak se pu6i i kato durpah vednaga go izka6lqh i ne me hvana.
za6to li? ami za6toto az po princip sam dosta liubopiten i iskah da probvam nestandartno use6tane "v imeto na naukata"![]()
v momenta pu6a mnogo rqdko. ne sam pu6il ot okolo mesec, predi tova ot okolo godina.
brumze, a ti?![]()
Еми начи 7 за 8 клас демек на 13,ама тогава нищо не стана. След тва втория и третия път пак не ме хвана демек не ми хареса и си пиех алкохол,ама по едно време нещо ми цъкна,че ми се пуши чадел. Пуших се още един път и тогава вече ме хвана и така и до сега![]()
![]()
![]()
После бях мега зле.
![]()
![]()
![]()
![]()
13, na moreto
ами какфо е марихуана разбрах на 8год.
и щях тогава да пробвам за пръв път, ама
наще се прибраха та не стана.. иначе за
първи път пробвах в шести клас и тогава
от време на време пушех.. след това от 8
почти не съм спирала.. особено последната
година![]()
Не съм пушил подобни лайна.
Миналата година пробвах за 1ви път, демек на 16.Първоначално написано от Lake_bodom
Защо пробвах?....от чисто любопитство, просто исках да видя какво е.![]()
След това съм пушил само още един път.![]()
Един приятел от даскалото е по тея работи, но като го гледам къф е не смятам да почвам... Иначе като се замисля май на 10, но тогава изобщо незнаех за какво иде реч...
Au Az Mai Sum Probvala Nai-Golqma...Na 16g nqkude...Ot Chisto Lubopitstvo,Reshih Da Vida Kakvo Tolkova I Haresvat Na Taq Treva...Ne Che Mi Haresa,No Mi Stana Neshto Kato Navik,Produljavam Da Si Pusha...Moje Bi V Meseca Vednuj...Ne Sum Nqkfa Zakleta Trevomanka![]()
na 13, bqhme se sabrali edna kompaniika i taka tva prodylji nqkade 2-3 meseca no ve4e ne![]()
Бъди това,което си!
emi za purvi put si drupnah na 11 shtoto imah edin sused deto mnogo pusheshe ama az ne razbirah vuobshte...i taka drupnah si i shtiah da se zadusha ebasi...i sled tfa liatoto 7 za 8 kl pushih ot vreme na vreme,ama riadko...sled tfa v 8 kl ve4e biah v novo daskalo ,popadnah na takiva hora i se subrahme iaka kompaniika i ot togava si pushime obshto vzeto vs den...i ni e iako...
we like it DARK&HARD
mi na 14...sedqh i govoreh s edin friend i toi vika "are da hodim da se napu6im"...i taka tva mi be6e parviq opit...posle se sabrah i az s takava kompaniq i taka...sa ve4e ne pu6a mn 4esto,samo ako sme mn hora i 4adela e dobar ina4e ne...![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
тц тц тц бъдещето на българия е в ръцете на малки наркоманчета, колко жалко...
na 15![]()
prez dale4nata 1996...i predi towa bqh 4uwal i iskah da probwam, ama po onowa wreme ne be6e kato sega..nawsqkyde da se pu6i![]()
![]()
naj nakraq edin pi4 ot klasa nameri 4owek(nqkakyw posleden klas w duhownata seminariq, be6e ot Petri4)
i taka.. we4e 10 godini stanaha i si pafkam![]()
tq prolet viwot i zdrawe se 6te wzema magistyrska stepen w uniwersiteta![]()
![]()
Ами на 14 години пробвах за пръв път.. Защо? Ми интересно ми беше просто.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Ami... bqh na 14 ... na moreto , za6to probvah - nai-ve4e ot 4isto lubopitstvo, sega pu6a vinagi kogato mi e kofti ili sum s kompaniq ne vijdan ni6to lo6o v tva ot vreme na vreme da "izbqga6" ot realnostta, tq i bez tova nikak ne e rozova
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
На 14 бях, лятото между 8-ми и 9-ти клас. Имах един приятел, който редовно пафкаше, но не пушеше цигари и на мене ми беше адски интересно как успява така.Тогава още дори не бях пробвала нормални цигари и ги смятах за пълна скука, но много исках да пробвам трева.И така го накарах да ми даде от неговата да пробвам. Дори не можах да изпуша фаса до края.Миризмата направо ме отвращаваше.Но той поне ме научи как да дърпам та и до ден днешен като видя хора дето само се лигавят с тревата и ме обвзема някаква гордостЕстествено не се напуших от първия път.След това имах един период от една година, когато изобщо не пушех. После почнах да пафкам от време на време и от тогава си поддържам един режим на пафкане - веднъж на няколко месеца. Толкова ми е напълно достатъчно.
Много ми е интересно кога за първи път ви хвана и какво почувствахте?Готино ли ви беше?Изплашихте ли се?
Наааааа...14 на 1 лагерче...просто решихме да се надерем и го напраихме...след това не пушех редовно,но наскорооо нещо много ми се събира...секи ден коз...ама като има..![]()
Na 13Ne sam nqkva zaribena da pafkam seki den ama kogato pocherpqt shto pak da ne
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Az za purvi put pu6ix na 15 na edno kupon4e,i sled kato se napu6ix ZVERSKI ot togava ne sum pu6il.
по принцип пуша от 14-15 годишна... и то доста стъбилно го правя... правим... почти всяка вечер и ей така за профилактика ако някой от моя клас има (в 98% от случайте се намира на даскало)