- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Уважаеми съфорумци,
чеп за зеле не става от вас.
Grumpy old madman
Аз обвинявам модераторите.
Чеп за зеле би бил доста сериозна хвалба.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Трябва да се разпространява форума по читалища и седенки.
Смущава ме средната възраст на писалите в темата![]()
Grumpy old madman
Епа да се включа и аз, та да понижим средната възраст поне с 5 лета!
Модераторите на сапун!
В темата са взели участие два броя обикновени потребители, 2 броя модератори и един администратор.Първоначално написано от machoka
Е какво ще го правим всичкия тоя сапун?
Grumpy old madman
Много баби - хилаво бебе
Ще направя група във Фейсбук "не искам да съм модератор в тийнпроблем".
Дано съберем 5-6 човека![]()
Grumpy old madman
Абе, някой слуша ли Toxic Holocaust ? Един еднорог ми каза, че на телетъбисите им се появявали пентаграми на гъза само, като подушили звукът им... Чувате ли миризмата на този розов звук?![]()
Каква е вашата цел по принцип? Какво желаете да обсъждат потребителите на този форум? Искате да са по-умни ли? Искате да са по-сериозни към нещата от живота? Или може би искате едно 15-16 годишно дете да се държи като зрял възрастен?
Кажете какво желаете от потребителите на този форум... и изобщо, щом и "чеп за зеле" не става от нас, тогава целият сайт на какво се крепи. Нима ако не бяха всички тези тийнове, макар и заблудени, неорентирани, глупави и както там искайте ги наречете, та ако не бяха всички те, този сайт дали би просъществувал и до сега? Дали би бил един от най-посещаваните и най-обсъжданите? Правете си сметка, че все пак един форум е на такова ниво, на каквото потребителите го направят.
Не знам защо се меся, по принцип избягвам да се бутам в такива дискусии, защото знам как се развиват нещата в тези случеи... и все пак... нека потребителите тук покажем, че става нещо от нас, че както винаги се намират идиоти, така се намират и свестни хора. Сега е шанса на всички ни да покажем, че не ставаме само за потъпкване и хулене...
Дано повечето сте разбрали мнението ми.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Искаме бе! АКТИВНОСТ!
Постове. Теми, дискусии с поне мъничко смисъл.
Grumpy old madman
ВТН е обратнорпопорционално на кофата.
Предлагам да се пренесем там.
Добре. Правят се теми със смисъл, почват се разговори и т.н. Но в един момент, идват по-възрастните хора тук, идват зрелите, сериозните и се почва - Ох, пак такава тема, това сме го обсъждали вече 5 пъти...
Ами, как няма да сте я обсъждали 5 пъти, като най-активните хора във форума са тук от най-малко 3-4 години... И като дойде някой нов, като започне да прави теми, които вие сте виждали вече милион пъти, предъвквали сте ги, препрочитали сте ги, коментирали сте ги и като видите още веднъж подобна тема ви хващат нервите - нормално е, все пак не е приятно да преповтаряш едно и също 50 пъти, но вие сте тук отдавна, и за вас едно време са били нови неща, нали?
Трябва да знаете, че тук постоянно влизат и се регистрират нови и нови хора и тези хора няма как да знаят вие от кога сте тук, колко теми сте прочели и в колко от тях сте писали... Те правят теми за неща, които са нови за тях, интересни са им, вълнуват ги... както и вас едно време са ви вълнували всякакви идиотски неща. Но просто вие вече сте пораснали, големи сте... тези неща ги знаете както от личен опит, то така и от прочетени неща тук... Няма как едно 16 годишно дете да е натрупало като вашият опит и да говори за неща, които вълнуват вашите мозъци в момента. За вас темите, мненията, постовете нямат смисъл... но за този, който е питал и е направил тема явно тези неща са от значение.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
И аз съм тук. Върнах се
Да повишим възрастовата граница на групичката![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
и аз съм тука колкото и да не му се иска на някой!
дали мислите че амк933 иска да целува пилето на обама и има ли нещо лошо в това?
обама може да си има папагал примерно и той да иска него да целува, веднага си мислите за глупости! А в тва дали си зоофил вие искам да ми кажете лошо ли е.Първоначално написано от antiWHAT
moderaptors да се извинят на тянковеца и на ямболците и да ги върнат!!!
Grumpy old madman
ако стана модератор мога ли да банна мачока