Каква е вашата цел по принцип? Какво желаете да обсъждат потребителите на този форум? Искате да са по-умни ли? Искате да са по-сериозни към нещата от живота? Или може би искате едно 15-16 годишно дете да се държи като зрял възрастен?

Кажете какво желаете от потребителите на този форум... и изобщо, щом и "чеп за зеле" не става от нас, тогава целият сайт на какво се крепи. Нима ако не бяха всички тези тийнове, макар и заблудени, неорентирани, глупави и както там искайте ги наречете, та ако не бяха всички те, този сайт дали би просъществувал и до сега? Дали би бил един от най-посещаваните и най-обсъжданите? Правете си сметка, че все пак един форум е на такова ниво, на каквото потребителите го направят.

Не знам защо се меся, по принцип избягвам да се бутам в такива дискусии, защото знам как се развиват нещата в тези случеи... и все пак... нека потребителите тук покажем, че става нещо от нас, че както винаги се намират идиоти, така се намират и свестни хора. Сега е шанса на всички ни да покажем, че не ставаме само за потъпкване и хулене...

Дано повечето сте разбрали мнението ми.