- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Angelina Jolie или Eva Longoria
Ева Лонгория![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Мен пък и двете не ме кефят, в България има къде къде по-хубави от тях и се срещат често. Мен приятелката ми лично ми харесва повече и от двете. Особено тая Анджелина нищо особено не виждам в нея, като изключим устните.
Винаги съм харесвала Ева! Според мен е една от най-красивите актриси...а Анджелина никога не ми е харесвала.. много ми е несиметрична. Прекалено голямо чело и устни. Въпрос на вкус.Първоначално написано от uBo
Първоначално написано от wizzybizzy123
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
и защщоо в раздел секс ?!
F_CK
All I need is U! :P
+1Първоначално написано от vaseto0o
![]()
Ева Лонгория
пС. Ред, як подпис!
Анджелина ДжолиТова е истинска жена..невероятно красива, секси и чаровна
![]()
Eva Longoriq![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Ева Лонгория - твърдо!
Много красива жена.
Анджелина Джоли ми е грозно-груба и масивна, а бе мъж ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Хм...дилема си е това..защото и двете актриси са умопомрачително секси и красиви. Но Лонгория е мн нисичка,докато Анджелина е висока,Лонгория е по-нежна,Джоли е олицетворението на лошото момиче. Анджелина е със светла кожа,а Ева с матова...Анджи има сини очи,а Ева кафяви...изключително ми е трудно да преценя,но май че Анджелина ми харесва повече..
Ева е доста по-красива..Оставете екзотиката - просто е съразмерна и има хубави пропорции.Джоли не е за мен дори и една от най-красивите знаменитости.35 годишна, с тяло като на 45 годишна, груби устни, кокалести телеса,огромно чело....това си е пародия на красиво...
etc. Jolie
Da da
анджелина беше избрана за наи красивата жена в света ... мисля че темата е излишна![]()
Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Боли ме щепсела, че е избрана за най-красивата жена. Никой не може да ми каже на мене коя ще ми харесва повече. Не е излишна темата, напратив - даже ме радва, но ако имаше повече варианти. На мен ми харесва Ева Лонгория доста повече. Никога не съм харесвал жени с големи устни. :PПървоначално написано от Zaritu
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !