- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Angelina Jolie или Eva Longoria
никои не се и опитва да те накара да харесаш някоя повече ... исказвам мнениеПървоначално написано от Annihilati0N
а моито мнение е че и мен никои не може да ме накара да харесвам невзрачни жени .....
Ева Лонгория е чаровна. Джоли прилича на патица.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ева е чаровна и сексапилна,докато Джоли ми седи изкуствена
Първоначално написано от Annihilati0N
Нямате си и представа до каква огромна степен сте прави , тва че е избрана не значи нищо , всеки си има различен вкус , така че ОПРЕДЕЛЕНО ЕВА ЛОНГОРИЯ , за тия които не разбират , ние останалите не сме виновни , че нямат вкус и класаПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
![]()
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Не мисля, че имаш правото да слагаш подобни етикети на когото и да е... Всеки има право на вкус, и това, че някой не харесва това, което харесваш ти, не значи, че няма вкус, а, че има мнение!Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
По темата: Анджелина - без колебание!
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Ева Лонгория..![]()
![]()
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
Първоначално написано от x7aZzy
преди да пишеш , по - добре прочети по - внимателно и тогава коментирай , тва че всеки си има РАЗЛИЧЕН вкус и мнение е така , но въпроса е , че не на всички преценката им е правилна ( тва че мислиш по този начин , не означава , че е правилно )Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
Джолито с тея сладки устни какви яки ще ми ги върти
Станислава
Ева![]()
I'm inlove with a criminal...
А какво те кара да мислиш, че твоята преценка е правилната?Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Много добре ти прочетох поста още първия път - вземи ти да си го прочетеш и да видиш как сама си противоречиш... Уж всеки има различен вкус, обаче тези, които смятат Анджелина Джоли за по-сексапилна "нямат вкус и класа"? Wtf?
Съжалявам за спама.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
нз колко пъти трябва да го прочетеш , за да разбереш и осмислиш тва , което съм написала , но от толкова четене си се объркала , защото не аз , а ти си ПРОТИВОРЕЧИШ , тва се опитвам и да ти обесня , какво като имаш различен вкус , всеки го има разбира се , и не тия , които я смятат за сексапилна , а които я предпочитат пред Ева , ясно ?!Първоначално написано от x7aZzy
Евааааааа Лонгория-Паркар
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Кой знае къде си се ровил за да намериш такава снимка на ЕваПървоначално написано от LP_GirL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
но по темата Ева Лонгориа е №1!
Абсолютно Анджелина. Ева също е красива, но само дотам, много е обикновена според мен. Анджелина само като я погледнеш и ти лъха на сексапил и страст. Много красива жена според мен.
500 % Ева Лонгория
Първоначално написано от Shadowsogirl
Ева![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Анджелина
аха значи които харесва Анджелина няма класа така лиПървоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
е те тва беше глупаво ... точно тя пък си е доста класна мадама.както ти сама каза (в противоречие със себе си) "всеки си има различен вкус "
напълно съм съгласен откадето и да го погледнаПървоначално написано от MakeMeLaugh
особено на тази снимка ....
![]()
![]()
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE