- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовен триъгълник
Здравейте,запознах се с едно момиче [А] преди 2 месеца тоест познаваме се от 3 години не сме били приятели просто учим в едно училище но от близо 3 месеца усетих че се влюбвам в нея.Сега ще кажете "ми отиди и им го кажи" но през това време тя имаше приятел - наи добрия ми приятел.Реших да си замълча и ако тя скъса с него да я подкрепя за да не се чувства сама и да им кажа че съм влюбен в нея.Стана както го мислех - разбрах че нещо м-у тях не е както трябва и на другия ден наи добрия ми приятел да го наречем [В] ми каза че са скъсали.Не ми беше много приятно защото бяха щастливи но така ми се откриваше шанс да тръгна с нея и така и направих.В началото не казвахме на никого защото трябваше да намеря някакъв начин да кажа на [В] че съм тръгнал с [А].Не знам защо но мислех че няма да го приеме много надобре но след като му казах (около седмица след като тръгнахме) тои ме разбра и ми каза да не я изпускам както тои е направил-дотук ОК.
Преди 3 дена разбрах от нея че тои им е говорил за това че няма да я остави на мира че ще съжалява че е скъсала с него и т.н.Тя естествено не ми каза сигурно от притеснение но аз разбрах и се уверих че е истина.Поговорих с [В] (аз попринцип съм спокоен човек и не избухвам лесно) тои ми каза да вярно е. Тогава не бях много ядосан и само му обърнах гръб.Реших да видя тя как се чувства но оттогава досега тя се държи много студено с мен,преди от сутрин до вечер си чатим а сега едвам се опитвам да разбера как е.Попитах я има ли проблем (естествено има някакъв щом аз го усещам) но тя ми казва че всичко е наред. Реших да си замълча от разбиране че е притеснена и може би ще ми каже по късно но това не стана.Продължава да се държи все по -студено и по-студено с мен.Не си говорим постоянно се караме и т.н. с
Това беше проблема ми!
Сега ще кажете "ми тои тоя [В] е за един голям бой". Е да но боя с него няма да оправи проблема с нея.
Ако може да ми дадете съвет какво да правя ще съм ви много благодарен.
Аз съм на 14 както и [В] а тя е на 13.
Не искам да късам със нея защото много я обичам не искам да я наранявам но не искам и тя да се държи така с мен.Моля ви за съвет.!
Извинявам се че стана толкова дълго!
Според мен първо трябва да разбереш тя какво изпитва .. дали изпитва нещо към теб или се интересува още от "В" и ако и пука за теб , бори се за нея , ако не по-добре скъсай с нея .. не си заслужава :)
Казвала ми е че ме обича истински ... за това че [В] я е наранил тя никога няма да му прости което ме навежда на мисълта че не изпитва нищо към него но тя ми го е и казвала.
Труден е избора да скъсам с нея...не знам какво да правя не виждам как ще скъсам с нея като не мога и ден без нея...Ще изчакам и други мнения
![]()
Абе що не си гледате детството ами се мъчите да се правите на големи ? Тя е на 13 ве юнак вчера е научила сама да си бърши дупито ти за чувства ще и говоришАми ти с твоите 14 години
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Чакай малко абе вие хора имате усти нали ? Не мога да рзбера защо не доуточнявате нещата помежду си, а оставяте такива недоизказани чувства и мисли . Следващият път като я видиш, хващаш я под ръка водиш я на някое тихо място, където не могат да ви прекъсват и тя не може да се измъкне и питаш. Това е решението, грешката на много хора като вас е че не говорят. А какво по важно от това в една връзка. И тук вече не говорим за " какво има " "нищо всичко е наред" тук говорим за изказване на неща които и двамата мислите и които трябва да споделите един с друг ако искате връзката ви да продължи.
Успех!![]()
Първоначално написано от ravita
Ще я видим тая работа.
![]()