Директно към историята.

Първо нека подчертая че съм на 18 години (гоня 19 тая година)
Да все още съм в училище , като малък имах проблеми но вече са решени.

Присмиват ми се от факта че имам намерение да влизам в армията.
Не , няма да е българската ще влизам в американската. Чакат ме да завърша. Всичко нужно си го имам но да не се отдалечаваме от историята.

Мисля че съм достатъчно възпитан и културен да я търпя тази група хора (17-18 годишни) без да влизам в конфликти и т.н.
Един от тях (да не го наречем Лидера) е един наркоман (уточнявам тревоман) , майка му подкупва даскалите за да е в училище.. абе да се каже групата хора е от "модерните" и богатите.

Ако има ден в който те да не се гъбаркат с някой , да се каже с нас "простите" е нещо повече от Коледа. Такова животно като Педагогически съветник - няма.
Подкрепа от учители и у-щно ръководство - брой мухите по тавана по добре.

Наскоро имах проблеми с един от учителите и го решихме (беше обидил в личен план , мен и майка ми) . И понеже бях й се развикал , въобще дигнах голяма гюролтия - след два дни впоследствие й се извиних (на учителката). Така или иначе се оправихме.
Но се започнаха коментари от казаните от мен фрази "Не замесвайте майка ми" и т.н. впоследствие го намирам за обидно.

Насмяха се , насочиха се с пръст по моя посока и решиха да сменят темата и да се гъбаркат и с намеренията ми за армията.
Но все в главата ми се върти мисълта - без конфликти или армия ЙОК! , без нерви , дълбоки въздишки, на умряло магаре религия не му чети.

11 клас сме , наближаваме края на училище , човек трябва да се държи достатъчно достойно и отговорно по повод навлизането му в самостоятелния живот.

Дали просто факта че съм родом от София и съм живял повечето време в по-простите райони на София (подчертавам прости , не по акъл но по начин на живот) , и веднага си мислят че съм расъл у саксия.

Да, знам за факта че русенците мразят софиянците заради някаква си антена от нам си кога си.. кой знае какво ги гони тез хора...

Нищо лично към тях , нормални хорица са си , дишаме еднакъв въздух , каквото го имам аз в панталона , това и те го имат.

Трудно ми е да разбера защо се гъбаркат с хора като мен?
Действително живея малко по-прост начин на живот , по обикновен , замислен по практически отколкото технически. За да ме разберете предпочитам да живея по старомодно.

Имал съм съученици наркомани , избягвал съм ги , те също мен. Бяхме по-отделени в градските училища в София. Поне така беше в школите които аз съм учил.

В мен ли е проблема че не мога да се приспособя към модерната среда която ме обгръща? В тях ли е проблема? Аз ли нещо върша грешно?

П.п. Акаунта не е мой на един приятел е. Помолих го да ми го даде колкото за една тема.