.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на a1a2b3v

Объркана.. :?

С едно момче см мн. добри приятели се познаваме от началото на учебната година (понеже съм в ново училище). Станахме много добри приятели. Както и да е почнаха и доста коментари да се чуват по въпроса не много, но се чуваха от време на време. В началото не им обръщах внимание, може би защото той ми беше споделил, че си харесва едно момиче, а може би защото не мислех, че това е възможно. Обаче от около седмица и нещо с това момиче са се скарали. Напоследак обаче забелязвах, че помни много неща (и то с доста подробности) , които съм казвава, направила. Дори си пази един лист хартия който бях използвала по изобразително просто ей така да драскам (той беше от среда на тетрадка, но без редове и го бях сгънала на 4 и той ми каза да напиша "обичам всички, които се завиват с това одеало" (а одеало го наричахме, защото дори не си бях направила труда да го срежа на по-малки парчета)) Както и да е. Днес казах нещо на шега пак за това момиче, което харесва и той някак успя да промени темата на това кого аз си харесвам. Както и да е казах му истината, че няма момче, което да харесвам. Той тогава ми каза, че мисли, че има такъв, защото прочел на профила ми "I hate everything about you, why do I love you?" Което всъщтност беше от една песен И това до доста голяма степен ме очуди. Възможно ли е да ме харесва? Много съм объркана.. А незнам нямам тази смелост да го попитам, защото ако не е така ще излезне много тъпо.. Страх ме е да не го загубя като приятел.
    Та ще съм благодарна да чуя мнението ви.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

А ти харесваш ли го или искаш да си останете само приятели ?
    Everything it`s possible !

Град
    Ивагакуре
    ^^ и аз това се чудя..
    Но при мен е същата работа, обаче аз НЕ харесвам момчето ,казвайте !
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Приятели, но въпроса е там, че ако наистина ме харесва и разбере, че аз не го харесвам може да се отдръпне. Незнам харесва ми всичко, както си е и не искам да се променя, но се чудя дали си въобразявам и изобщо какво ми става. Точно това е, че и аз незнам какво искам.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Харесва те и много го е страх да ти каже и също не знае как...

Като искаш да си останете приятели за кво изобщо тряя го питаш
    Продължавайте си по старому той ако те харесва и е смелчага ще ти го признае или поне ще ти го намекне много убедително
    Everything it`s possible !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

Re: Объркана.. :?

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    С едно момче см мн. добри приятели се познаваме от началото на учебната година (понеже съм в ново училище). Станахме много добри приятели. Както и да е почнаха и доста коментари да се чуват по въпроса не много, но се чуваха от време на време. В началото не им обръщах внимание, може би защото той ми беше споделил, че си харесва едно момиче, а може би защото не мислех, че това е възможно. Обаче от около седмица и нещо с това момиче са се скарали. Напоследак обаче забелязвах, че помни много неща (и то с доста подробности) , които съм казвава, направила. Дори си пази един лист хартия който бях използвала по изобразително просто ей така да драскам (той беше от среда на тетрадка, но без редове и го бях сгънала на 4 и той ми каза да напиша "обичам всички, които се завиват с това одеало" (а одеало го наричахме, защото дори не си бях направила труда да го срежа на по-малки парчета)) Както и да е. Днес казах нещо на шега пак за това момиче, което харесва и той някак успя да промени темата на това кого аз си харесвам. Както и да е казах му истината, че няма момче, което да харесвам. Той тогава ми каза, че мисли, че има такъв, защото прочел на профила ми "I hate everything about you, why do I love you?" Което всъщтност беше от една песен И това до доста голяма степен ме очуди. Възможно ли е да ме харесва? Много съм объркана.. А незнам нямам тази смелост да го попитам, защото ако не е така ще излезне много тъпо.. Страх ме е да не го загубя като приятел.
    Тия цитати са голям майтап.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Велико Търново
    Общо взето,когато нещата се премълчават и не се казват винаги накрая се получава тъпо "Аз го харесах,но не му казах защото си мислех,че не ме харесва.-Аз я харесвам ,но няма да й кажа,защото тя не ме харесва.. " и накрая се оказва,че и двамата сте се харесвали ,но не се е случило нищо,защото никой е нямал смелост да действа Моят съве е- бъди смелата в случая и с риск ,ако не те харесва,да се почувстваш малко тъпо, му кажи че го харесваш според мен няма да загубиш нищо, ако и той те харесва-супер ,всичко е 6, ако ли не просто ще му се вдигне самочувствието,ти ще се почувстваш тъпо ,но след известно време дори ще си забравила за този момент Така ,че действай \/ \/

Голям фен

Re: Объркана.. :?

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    + 1 само че аз го харесвам и той ме харесва и ми го показва постоянно, ама и мен ме е страх да не го загубя като приятел ...

П.с. В една тема бях писала - може вие да се влюбвате в най - добрите си приятели, но при мен не може да стане това ... еее никога не казвай '' никога ''

Мега фен
    Град
    <3
    Three Days Grace <3 ^^

П.П Сигурно те харесва ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Харесва те и много го е страх да ти каже и също не знае как...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Харесва те. Но ако не го харесваш е хлътнал по теб по-добре да се отдалечите. Никой уважаващ с емъж, който е силно влюбен, няма да остави нещата просто така ид а си мълчи. Рано или късно ще ти се разкрие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си