С едно момче см мн. добри приятели се познаваме от началото на учебната година (понеже съм в ново училище). Станахме много добри приятели. Както и да е почнаха и доста коментари да се чуват по въпроса не много, но се чуваха от време на време. В началото не им обръщах внимание, може би защото той ми беше споделил, че си харесва едно момиче, а може би защото не мислех, че това е възможно. Обаче от около седмица и нещо с това момиче са се скарали. Напоследак обаче забелязвах, че помни много неща (и то с доста подробности) , които съм казвава, направила. Дори си пази един лист хартия който бях използвала по изобразително просто ей така да драскам (той беше от среда на тетрадка, но без редове и го бях сгънала на 4 и той ми каза да напиша "обичам всички, които се завиват с това одеало" (а одеало го наричахме, защото дори не си бях направила труда да го срежа на по-малки парчета)) Както и да е. Днес казах нещо на шега пак за това момиче, което харесва и той някак успя да промени темата на това кого аз си харесвам. Както и да е казах му истината, че няма момче, което да харесвам. Той тогава ми каза, че мисли, че има такъв, защото прочел на профила ми "I hate everything about you, why do I love you?" Което всъщтност беше от една песен И това до доста голяма степен ме очуди. Възможно ли е да ме харесва? Много съм объркана.. А незнам нямам тази смелост да го попитам, защото ако не е така ще излезне много тъпо.. Страх ме е да не го загубя като приятел.
Та ще съм благодарна да чуя мнението ви.