.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    Sofia

Губя момичето което ме харесва..

Здравейте!
    От доста време едно момиче което аз много харесвам ме заговаря ...
    От време на време усещам че и е приятно с мен , но работата е че не мога да флиртувам много много..
    по затворен човек съм и усещам как винаги оплесквам нещата.. просто когато я видя губя ума и дума и не мога да се отпусна нито да я гледам в очите...моля ви помогнете :/
    t-_-
    ppl that i respect : l0lz

не е нужно да си голям сваляч ако момичето наистина те харесва ще те приеме такъв какъвто си .. просто следващия път се отпусни и бъди себе си .. успех ! : ))
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Голям фен
    щом те харесва би трябвало да е забелязала,че си малко по затворен и да поеме малко нещата в свой ръце,докато ти се отпуснеш а иначе най-важното е да бъдеш себе си

ако те харесва каквото и да и кажеш ще го хареса спокойно

Е добре ако те харесва каквото и да и кажеш ще го хареса нещо малко не се вързва. Не е задължително да си голям сваляч ама ся да плямпаш глупости постоянно и то не е работа. Чесно казано пич говори това което ти е на сърце като естествено помисляш 1 2 пъти дали няма да я засегнеш, нараниш, отегчиш с това което казваш и си говориш ако почнеш да си мислиш "Ще ме хареса ли няма ли?" , "Ако и кажа това дали няма да ме сметне за ... " и т.н. просто се откажи много се спича човек така и цялата работа отива в гъза...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    ако на авата си ти, си представи че разгова с нея, е един микс
    малко скречове, това онова и всичко ще е О.К.

трябва малко да се поотпуснеш.. всеки проблем има решение са казали хората, така че задачата ти е да намериш решението..
    само че това, което са казали по-горе, че ако те харесва ще хареса всяко нещо което кажеш.. е не е толкова вярно! просто преценявай малко думите си и всичко ще е както трябва

Престраши се!
    Успех.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sunshinee1936
    не е нужно да си голям сваляч ако момичето наистина те харесва ще те приеме такъв какъвто си .. просто следващия път се отпусни и бъди себе си .. успех ! : ))

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    точно!

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Говори с нея. Сподели и за проблема си. Ако си мислиш, че не можеш да го направиш - напиши и го по някакъв интересен начин на лист и и го дай, но задължително бъди до нея, когато го чете, за да имате визуален контакт. Защото той е много важен - понякога чрез него можеш да разбереш дали те лъжат, или не. УСПЕХ

Град
    Sofia

Re: Губя момичето което ме харесва..

Мерси на всички за отговорите.
    Вече повечко ще се отпускам..
    immortal .. предполагам на шега го каза , но на аватара не съм аз
    все пак мерси за това сравнение с микс , и то ме понадъха ^^
    Мерси отново за отговорите ви на всички.
    t-_-
    ppl that i respect : l0lz

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    точно!
    +1
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    In My Sick Brain <3
    Оф. Проблема си е само в теб...в характера ти. Колкото и плиткоумни съвети да ти дават не могат да те променят ако сам не го направиш.

Здрасти! моят съвет е да започнеш да се отпускаш повече.. ти казваш, че не я гледаш в очите. това издва неувереността ти. един контакт с очи може да ти даде отговори на толкова много неща, колкото никога не си си представял .

>> някой спомена, че ако те харесвало въпросното момиче, то би трябвало да хареса всяко твое действие или дума. да ама не! ако е не е тъпа пикла, следователно шси има собствено мнение за нещата. то, вярно, че любовта е сляпа, ама човек не бива да става овца само заради възлюбения си . така, че, пич, тва не е показател .

>> ти от къде знаеш, че тя те харесва (харесвала) тя ли ти каза? ..ако да, ти как реагира? и на колко години сте ??
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Град
    Пловдив
    не е нужно да си голям сваляч ако момичето наистина те харесва ще те приеме такъв какъвто си ..
    Бейби,ако ме оставиш мен да бъда какъвто съм доста ще те целувам.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от pwnage
    не е нужно да си голям сваляч ако момичето наистина те харесва ще те приеме такъв какъвто си ..
    Бейби,ако ме оставиш мен да бъда какъвто съм доста ще те целувам.
    Вземете си стая,майна

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    кажи и го

кажи точно това че като я видиш губиш ума и дума и ставаш пълен кретен

тя ще го приеме като комплимент а на теб ще ти е по-леко

аз така правя
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    трябва да се отпуснеш,няма друг начин,после всичко ще си дойде от само себе си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    Добре защо държиш да имитираш големите свалячи?? Не на всички момичета им се нравят такива неща, щом й е приятно в момента с теб, това означава, че най-вероятно няма да й харесва, ако вземеш да се правиш на такъв, какъвто не си (тези работи се усещат)

Боже колко лицемерни коментари...естествено, че не е вярно, че каквото и да кажеш ще те хареса. Пробвай да и обясниш как обичаш да се любуваш на ферментацията на кравешки лайна...

Просто рискувай и бъди малко по настоятелен...малко ти трябва, скачай напред с главата.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Ако си сигурен, че те харесва(ама много много сигурен) й сподели как се чувстваш. От там нататък зависи от нея как ще реагира : )

Отиди и говри с нея както си говориш с приятели.Аз бях в същата ситуция с едно момче но не можах да се отпусна и са много сяжалявам но вече е твърде късно.Не допускай моятя грешка(вярвай ми).
    Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
    romaine<3

Регистрирам се само защото не мога да гледам как пълните главата на момчето с глупости..
    "Бъди себе си!" казвате. Аз казвам "Промени себе си". Време е да разбереш, че жените не ядат хора (поне не всички ;d ) Бъди готин, бъди спокоен, общувай с нея сякаш си го правил милион пъти преди това. И в никакъв случай не и казвай директно какво чувстваш! Не казвай и това, че не си много добър в общуването!

Ето един полезен съвет:
    Утре стани, облечи най-хубавите си дрехи, сложи най-добрия си парфюм, прическа, и всичко за което се сетиш. Излез на най-оживената улица в града и заговори най-красивото момиче което видиш! И "Колко е часа?" е достатъчно. Направи това поне 20 пъти (в рамките на деня!) Повтори го и на следващия ден, след това опитай да завържеш някакъв разговор с момичетата и едва когато се почувстваш достатъчно уверен в нещата - действай с твоята мацка!

Град
    V. Tarnovo
    тя те халесва такъв какъвто си просто бъди себе си
    Да живее рока (rock)(rock)(rock)

Прекалено явен си с това сковаване.Просто се отпусни и бъди себе си.Тя едва ли харесва превзети и нагласени работи

''Регистрирам се само защото не мога да гледам как пълните главата на момчето с глупости..
    "Бъди себе си!" казвате. Аз казвам "Промени себе си". Време е да разбереш, че жените не ядат хора (поне не всички ;d ) Бъди готин, бъди спокоен, общувай с нея сякаш си го правил милион пъти преди това. И в никакъв случай не и казвай директно какво чувстваш! Не казвай и това, че не си много добър в общуването! ''

Абсолютно подкрепям това мнение това с откровенността колко я харесваш колко искаш да си с нея са пълни простотии. Дори и да не заговаряш момичета по улиците пак можеш да я спечелиш. Както те посъветваха вече пипни се с готини дрешки, вкарай прическа и т.н. и погледни в огледалото и си преглатни срам страх или квото имаш там. Бъди себеси никой не харесва преструвки отиди изведия покажи и колко ти харесва компанията, й но в никакъв случей не й разкривай чувствата си. Ще я имаш ако и покажеш, че трябва да те заслужи. Ако и красива има поне 15 момчета, които са й казали, че я желаят и ако и ти станеш един от тях ще и станеш безинтересен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си