.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    9 месеца,ама ако мъжете не работятл,ще си смучръе палците.
    Хайде да не се възвеличавате толкова, става ли?
    Жената излиза по майчинство 45 дни преди термин, а дотогава си работи. Отдавна свършиха Андерсеновите приказки, че бременните 9 месеца си клатят краката и си бъркат в носа. Изключвам патологичните бременности, но те са малък процент и в този случай се изплаща обезщетение за временна нетрудоспособност.
    Не го приемайте лично. Просто ме досърбяха пръстите от цитирания коментар.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    ^ по същата логика да взема да пусна и стотинки в "касичката" на някоя мадама, за да ми пусне кола?

Може ли малко по-сериозно и без такива евтини изблици на реваншизъм, моля.
    Всяка шега ли наричаш реваншизъм или просто така ти се иска?

You should've known better
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Варна
    Ахаха
    Стига, мислех, че сме ясни по този въпрос. Просто твоето сравнение ме развесели и не се сдържах. Отивам да си пия нервогона, за да нямам повече истерични пристъпи.

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Нямам какво да кажа, просто коментирам твоето изискване за налагане на ограничение на разискваните теми.

По последна проверка живеем в държава, чиято конституция ни дава право да изразяваме свободно своето мнение, стига да не нарушава определени граници. Въпроса, който беше по-редно да засегнеш е дали се накърняват нечии права с тази тема, а не да се опитваш да налагаш образователен ценз за участие в подобна дискусия.
    Нямам проблем с начина,по който темата е зададена,но дори и да имах,правилата се "тълкуват",постовете се извъртат,както сам знаеш.

Голям фен Аватара на darsit0
    дами и господа ( ) какво щяхме да правим един без друг? ако жените не бяха слаби, мъжете нямаше да са силни. а и мъжете са по-враждебни (с най-добри чувства ви го казвам) и поради тази причина жените са по-спокойни, по-тихи.... не е ли логично? няма "силен" и "нежен" пол, а има мъже и жени. и мъжете, и жените имат права и задължения, дишат един въздух, на една планета сме, дайте да живеем в хармония. ние сме един голям отбор

с това искам да кажа, че в момента тук се води някакъв безсмислен спор. и само си губим времето да уточняваме кой пол е по-важен (ако изобщо за това спорите) след като всички знем че не можем един без друг. в крайна сметка само губим ценно време от живота си .... в спорове, които дори не знаем защо водим

това ми бяха мъдрите слова за днес. айде до утре в някоя друга тема :P да сте живи и здрави всички
    ЖЕНСК0 СЪМ

Мъже vs Жени

Това звучи толкова нелепо... (: да противопоставяш две непротивопоставими "величини".

Няма отговор, какво толкова го разисквате пък и вие? Че и някои се палят чак...

Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Варна
    Пък и в крайна сметка е важно твоя мъж, вкъщи, как те приема. А не някой си в някакъв форум

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    дами и господа ( Very Happy ) какво щяхме да правим един без друг? ако жените не бяха слаби, мъжете нямаше да са силни. а и мъжете са по-враждебни (с най-добри чувства ви го казвам) и поради тази причина жените са по-спокойни, по-тихи.... не е ли логично? няма "силен" и "нежен" пол, а има мъже и жени. и мъжете, и жените имат права и задължения, дишат един въздух, на една планета сме, дайте да живеем в хармония.
    Толкова хубаво звучи... И звучи, защото не е истина. А защо не е истина, защото модерното общество прави така, че мъжете да стават жени, а жените да стават мъже. Вече няма слаб и силен пол има едно голямо лайно, което се съвокуплява по между си и не може да се разбере кое е мъжкото и кое е женското. Нито на изглед, нито на маниери, нито на поведение.. нито на нищо. Просто супер. Ама това си го избраха феминистките, това си го избраха и модните дизайнери и най-вече техните "подвластни". Ход на историята.. к'во да праи'ш.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Записвам си...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

темата можеше да стане интересна , ако имаше хора които да говорят нормално , без да обиждат другия пол... бе с 2 думи момчета и момичета изприказвахте много глупости .. а всички знаете ,че не можем отделно .. ако беше така, както го представяте, навсякъде щяха да се разхождат компании само от момичета или само от момчета .. ем да ама не... учим заедно .. излизаме заедно.. купонясваме заедно .. просто сме преди всичко хора разберете го и стига с тези нападки и глупости

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от realantisocial
    дами и господа ( Very Happy ) какво щяхме да правим един без друг? ако жените не бяха слаби, мъжете нямаше да са силни. а и мъжете са по-враждебни (с най-добри чувства ви го казвам) и поради тази причина жените са по-спокойни, по-тихи.... не е ли логично? няма "силен" и "нежен" пол, а има мъже и жени. и мъжете, и жените имат права и задължения, дишат един въздух, на една планета сме, дайте да живеем в хармония.
    Толкова хубаво звучи... И звучи, защото не е истина. А защо не е истина, защото модерното общество прави така, че мъжете да стават жени, а жените да стават мъже. Вече няма слаб и силен пол има едно голямо лайно, което се съвокуплява по между си и не може да се разбере кое е мъжкото и кое е женското. Нито на изглед, нито на маниери, нито на поведение.. нито на нищо. Просто супер. Ама това си го избраха феминистките, това си го избраха и модните дизайнери и най-вече техните "подвластни". Ход на историята.. к'во да праи'ш.
    е... донякъде е така

Цитирай Първоначално написано от yoyoo
    темата можеше да стане интересна , ако имаше хора които да говорят нормално , без да обиждат другия пол... бе с 2 думи момчета и момичета изприказвахте много глупости .. а всички знаете ,че не можем отделно .. ако беше така, както го представяте, навсякъде щяха да се разхождат компании само от момичета или само от момчета .. ем да ама не... учим заедно .. излизаме заедно.. купонясваме заедно .. просто сме преди всичко хора разберете го и стига с тези нападки и глупости

ти също имаш право.......

оф скучно ми е.... отивам да гледам ТВ
    ЖЕНСК0 СЪМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си