- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Усмивки от старите ленти: За женската половина от форума
Хайде да не се възвеличавате толкова, става ли?Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Жената излиза по майчинство 45 дни преди термин, а дотогава си работи. Отдавна свършиха Андерсеновите приказки, че бременните 9 месеца си клатят краката и си бъркат в носа.Изключвам патологичните бременности, но те са малък процент и в този случай се изплаща обезщетение за временна нетрудоспособност.
Не го приемайте лично. Просто ме досърбяха пръстите от цитирания коментар.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Всяка шега ли наричаш реваншизъм или просто така ти се иска?Първоначално написано от Raybeez
You should've known better![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ахаха
Стига, мислех, че сме ясни по този въпрос. Просто твоето сравнение ме развесели и не се сдържах. Отивам да си пия нервогона, за да нямам повече истерични пристъпи.
Нямам проблем с начина,по който темата е зададена,но дори и да имах,правилата се "тълкуват",постовете се извъртат,както сам знаеш.Първоначално написано от Raybeez
дами и господа () какво щяхме да правим един без друг? ако жените не бяха слаби, мъжете нямаше да са силни. а и мъжете са по-враждебни (с най-добри чувства ви го казвам) и поради тази причина жените са по-спокойни, по-тихи.... не е ли логично? няма "силен" и "нежен" пол, а има мъже и жени. и мъжете, и жените имат права и задължения, дишат един въздух, на една планета сме, дайте да живеем в хармония. ние сме един голям отбор
![]()
с това искам да кажа, че в момента тук се води някакъв безсмислен спор. и само си губим времето да уточняваме кой пол е по-важен (ако изобщо за това спорите) след като всички знем че не можем един без друг. в крайна сметка само губим ценно време от живота си .... в спорове, които дори не знаем защо водим![]()
това ми бяха мъдрите слова за днес. айде до утре в някоя друга тема :P да сте живи и здрави всички
ЖЕНСК0 СЪМ
Мъже vs Жени
Това звучи толкова нелепо... (: да противопоставяш две непротивопоставими "величини".
Няма отговор, какво толкова го разисквате пък и вие? Че и някои се палят чак...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Пък и в крайна сметка е важно твоя мъж, вкъщи, как те приема. А не някой си в някакъв форум![]()
Толкова хубаво звучи... И звучи, защото не е истина. А защо не е истина, защото модерното общество прави така, че мъжете да стават жени, а жените да стават мъже. Вече няма слаб и силен пол има едно голямо лайно, което се съвокуплява по между си и не може да се разбере кое е мъжкото и кое е женското. Нито на изглед, нито на маниери, нито на поведение.. нито на нищо. Просто супер. Ама това си го избраха феминистките, това си го избраха и модните дизайнери и най-вече техните "подвластни". Ход на историята.. к'во да праи'ш.дами и господа ( Very Happy ) какво щяхме да правим един без друг? ако жените не бяха слаби, мъжете нямаше да са силни. а и мъжете са по-враждебни (с най-добри чувства ви го казвам) и поради тази причина жените са по-спокойни, по-тихи.... не е ли логично? няма "силен" и "нежен" пол, а има мъже и жени. и мъжете, и жените имат права и задължения, дишат един въздух, на една планета сме, дайте да живеем в хармония.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Първоначално написано от LadyDi
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
темата можеше да стане интересна , ако имаше хора които да говорят нормално , без да обиждат другия пол... бе с 2 думи момчета и момичета изприказвахте много глупости .. а всички знаете ,че не можем отделно .. ако беше така, както го представяте, навсякъде щяха да се разхождат компании само от момичета или само от момчета .. ем да ама не... учим заедно .. излизаме заедно.. купонясваме заедно .. просто сме преди всичко хора разберете го и стига с тези нападки и глупости![]()
е... донякъде е такаПървоначално написано от realantisocial
Първоначално написано от yoyoo
ти също имаш право.......
оф скучно ми е.... отивам да гледам ТВ![]()
ЖЕНСК0 СЪМ