.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Нямам приятели :xx

Здравейте,
    Аз съм Вероника.Имам един не толкова важен проблем,но... Проблемът е,че нямам приятели.Не знам това на какво се дължи.Според мен е това,че съм малко притеснителна и стеснителна (не много решителна).Нямам самочувствие-НИКАКВО.Помогнете ми какво да направя.Благодаря много.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Първо да ти кажа, че не си оцелила правилния раздел, но явно си нова Според мен, ще е добре да си вдигнеш самочувствието и да идеш да се запознаеш с нови хора, ако не си харесваш външният вид може също да го промениш. ( Дори това понякога оказва влияние към чуждото мнение, повярвай) Незнам какво друго да ти кажа.
    Успех!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    между две женски бедра....
    хубава ли си?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от Waster
    хубава ли си?
    Да де то и аз тва се опитах да попитам по заобиколен начин
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    хубава ли си?
    Ххах ми ддз, аз си се харесвам (ако имаш предвид за външен вид)
    опа
    I don`t care .. ;] ..

Трябва да се обличаш, така че да привличаш момчетата. Като станеш привлекателна за тях, щя ти доиде самочувствието.

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Не смятам, че е нужно да се променя по някакъв начин. Ако приятелите и наистина я обичат, ще я обичат такава каквото е. И защо трябва да си променя външността. Не е най важното как изглеждаш - действително, това е основен фактор напоследък, но според мен е доста маловажен.
    Потърси ги тук - тук има доста свестни хора. Потърси ги в училище. Доказвай на хората, че държиш на тях

:)

Благодаря ви много! По въпроса със самочувствието: дали съм хубава .. хмм.. труден въпрос.Не мога да кажа: О да много съм хубава,защото това не е в мои стил.Бих казала,че съм симпатична.Те съм кой знае какво.Обличам се хубаво.Не само според мен и според познатите,които имам.Не съм толкова доверчива.Трудно се сприятелявам с някои.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    пусни снимка, ще бъдем честни и откровени до степен да се разплачеш
    aко си красива, значи всички се опитват да те боднат и с право си недоверчива

Благодаря ви много! По въпроса със самочувствието: дали съм хубава .. хмм.. труден въпрос.Не мога да кажа: О да много съм хубава,защото това не е в мои стил.Бих казала,че съм симпатична.Те съм кой знае какво.Обличам се хубаво.Не само според мен и според познатите,които имам.Не съм толкова доверчива.Трудно се сприятелявам с някои.

Започни да излизаш по - често, доверявай се на хората, промени нешо в външния си вид - примерно прическата. Опитай се да се отървеш от притеснението трудно става, но главата горе и смело. От дума на дума ще намираш теми за разговор и приятели

Послепис: И да си грозна не е фатално и най - грозните хора намират приятели
    Everything it`s possible !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Здравей, Вероника, намери някой приятел от детството или от началного училище, възобнови отношенията с него и покрай него търси и други приятели. Така направих аз.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Според мен трябва да си намериш поне някоя приятелка,и да почнеш по някакъв начин да привличаш момчетата.Преди и аз бях така (нищо че съм момче)нямах почти приятели,момичетата бяха голям проблем защото не се интересуваха въобще от мен(поради че бях пълен ли не знам.От там за по малко от година свалих доста килограми и доста се стегнах.и всеки като ме видеше ма ти много си се променил и така нататък.Постепенно се сдобих с приятели,и си имаме компания и е супер.Нищо че в момента нямам гадже но такива са времената.Просто ти сама най-добре знаеш как може да постигнеш целите си.Харесаи си някоя момче,и пробваи как ще тръгнат нещата между вас,по някакъв начин просто трябва да си вдигнеш самочувствието

Златни сте Ще ви послушам. . Galev90 много ми помогна.Според мен историята ни е сходна.

Радвам се че ти помагам.Но имах същия проблем преди време.И сега може да не съм като менекен и да съм желан от всяко момиче,но не ми пука.За мен е по важно да си нещо за някой.Нищо че този някой липсва.Иначе без приятели не може да се живее.Аз поне не мога да си представа да нямам приятели.ужас

Супер фен Аватара на filmimilmi
    След всяка буря изгрява слънце. Недей да се тревожиш. Може би си на 12? Всичко с времето си. Не си закъсняла за гаджета. Може и да грешиш в това, че нямаш приятели. Не ходиш ли на училище? Поне там имаш богата среда, в която да осъществяваш контакти. Да, външността обикновено привлича или отблъсква, но щом си симпатична, значи поне имаш преимуществото да те харесат от пръв поглед още преди да си обелила и дума. Ако проблема при теб се крие в това, че не знаеш как да започнеш разговор с някой, то в това няма нищо сложно. Едва ли стоиш сама на чин. Почни от другарчето си. Свободата за какво да си говорите е огромна. Всичко е подходящо, няма значение какво е. Може дори най-тъпия възможен въпрос да е. Лека по лека, ще усвоиш тънкостта в това как от едно обикновено запознанство да създадеш приятелство. Няма универсална формула за всеки, има най-различни характери, с времето ще откреш с кой си пасваш и с кой не. Споко!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от galev90
    Радвам се че ти помагам.Но имах същия проблем преди време.И сега може да не съм като менекен и да съм желан от всяко момиче,но не ми пука.За мен е по важно да си нещо за някой.Нищо че този някой липсва.Иначе без приятели не може да се живее.Аз поне не мога да си представа да нямам приятели.ужас
    така е приятелите са най-хубавото нещо в живота на човек,тънкостта обаче е да срещнеш истинските приятели, а не просто много добри познати

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    хубава ли си?
    ти обаче не издържа и я попита
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Помисли си кои са черите, които в теб, на които най-мнгоо държиш и ги запази. После започни да работиш върху поведението си - самочувствието почти винаги е неподплатено, така, че по-добре да го имаш. Изглеждаш ми на човек, който знае какво иска, но се притеснява да не заприличва на другите или да не пада до тяхното ниво. Е прави се, че си като тях, но запази, това на което държиш в себе си.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Виж сега,ако искаш да се сближиш с някой бързо,споделяй му неща от личния си живот,факти за теб,интереси,вкусове,така го предразполагаш и той да направи същото,аз имам не много познати,но смея да твърдя,че голям процент от тях са ми приятели,именно заради откритостта ми и заради готовността да помогна...Дай,за да получиш!Ако си недоверчива,и на теб няма да ти се доверяват,а повярвай,това не води до приятелство,както и да го погледнеш!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Виж сега,ако искаш да се сближиш с някой бързо,споделяй му неща от личния си живот,факти за теб,
    Ъъъъм тва ше е биг мистейк,1во те тряаа да станат мноо добри приятели за да сподели нещо такам по-сериозно и 2ро с една от моя клас сме от 4 години заедно и сме фр и й казах нещо по-лично и тя се възползва мега мазно от него,за тва мноо внимавай кфо ше кажеш и кфо не,колкото и добре да познааш некой
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Виж сега,ако искаш да се сближиш с някой бързо,споделяй му неща от личния си живот,факти за теб,
    Ъъъъм тва ше е биг мистейк,1во те тряаа да станат мноо добри приятели за да сподели нещо такам по-сериозно и 2ро с една от моя клас сме от 4 години заедно и сме фр и й казах нещо по-лично и тя се възползва мега мазно от него,за тва мноо внимавай кфо ше кажеш и кфо не,колкото и добре да познааш некой
    Нямам в предвид много лично...говоря да споделя,примерно как върви живота й,как се дразни,че майка и натяква тва,не да казва кви фетиши има или с кой се оправя...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    От къде си ?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Еми .. имай самочувствие бе ! За първа година съм в Берлин .. в нов клас, нови хора и тн.. Аз ако не се държах на ниво и ако нямах самочувствие никoй нямаше да ме погледне до сега .. ! Така че : Казваш си 'стоп'край вече, заставаш на ниво и няма да се подмайвасх или молиш за приятелство на никoй! Освен ако не искаш всеки да те прави на луда калинка и да им ближеш 'дупетата' ..!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мерси много на всички ! На 15 години съм от София.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си