Значи редовно пазарувам от йбей .. трябва ти кредитна/дебитна карта.. лично аз съм с дебитна.. За доставката за всяка стока има различна доставката която си е пише в описанието. Ако имаш някакви други въпроси питай.. няма проблем .. дано съм ти полезен... попринцип стоките идват за 15-20 дни.. Доставките от Англия са доста бързи за 7-10 дни някъде но почти винаги е различно... но все пак ако до 20 дни го няма ... искаш да ти бъдат върнат парите.Пратките в повечето случай идват в пощата в съотвеният град много рядко се случва да дойдат с някой куриерска компания но и това ми е се случвало иначе в пощата идват в повечето случай
Незнам дали имаш регистрация ... малко е играчка... но ако нямаш ще ти обясно на бързо ако имаш някакви др въпроси питай.. Значи трябва да картата ти (няма значение дебитна или кредитна) трябва да е на VISA ELEKTRON и да я регистрираш в пейпал.ком ще ти пратят код до 3-4 дни с който ще можеш да потвърдиш своята регистрация“ Рег-а в ибей е лесен но регистрацията на картата в пейпал.ком е малко по трудно просто трябва да изчакаш 3-4 дни да ти дадат кода за потвържение . Ако нямаш онлайн банкиране ( да следиш трансакцийте на картата си ) ще се наложи да отидеш в банката за да получиш кода.Питай за други неща защото не мога да сетя какво друго да ти обясня..
Ако има проблеми питай