- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Миене на ръце
Колко пъти на ден си миете ръцете (със сапун).По принцип е задължително ръцете да са чисти винаги и най-вече преди ядене,но вие специално колко пъти на ден г/д си миете ръцете?Държите ли на хигиената?
Ако съм сбъркала раздела поправете ме ,Моля
Грешен раздел!
амк933
Сбъркала си раздела, но това не е важно. По темата мия си ги преди ядене, след като се прибера откъдето съм бил и след изпикаване естествено при мъжете6-7 пъти да има..бе не ги броя.
Everything it`s possible !
около 5 пъти на ден?
Всеки път преди ядене, след ядене обикновенно, като се прибера в къщи, като се изцапам, след ходене до тоалетна, а през останалото време профилактично ползвам мокри кърпички.Общо взето много държа на хигиената си.
Kun min
преди хранене, след хранене, след тоалетна, когато се прибера, когато се изцапам и понякога просто ей - така![]()
преди ядене,след ядене,като се прибера,като се изцапам
Кръв,черва и хруптящи вокали!
след като се прибера,преди хранене, след хранене, след тоалетна, като се изцапам и тн...![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Много често .. Определено държа на хигиената.
Първоначално написано от ivcheto0o
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Преди хранене , след хранене ,като се прибера от училище и след като съм пипала нещо мръсно или котката..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
преди ядене и след ядене...
Нямам си представа по-колко точно,защото си ги мия по-супер много пъти,някаква мания ми е![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
чесно казано сигурно повече от 20 пъти
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Често.. винаги преди ядене.. ако се изцапам.. (не ги броя)![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Преди ядене, след ядене, след като съм пипала котката, след като съм пушила, след като се прибирам от вън .. абе поне 20 пъти на ден ..![]()
Държа на хигиена преди ядене, след ядене, след тоалетна и ако се изцапам с нещо.
Преди и след ядене, преди да си измия лицето, като се прибера, след тоалетна, след астурбиране, и т.н Има-няма 20 пъти
и аз ги мия постоянно,особено когато съм ядосана..не знам защо![]()
Винаги,когато се сетя т.е доста често и за това ми се налага и непрестанно да използвам крем за ръце
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
и аз такаПървоначално написано от Ahhhhh
![]()