- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Миене на ръце
Първоначално написано от darkflower
И аз съм същата..Първоначално написано от billytalent
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Преди и след хранене. След използване на тоалетната.. и след тренировка направо се къпя![]()
[b][color=black]Espa
Първоначално написано от mrtn
И аз така.Първоначално написано от billytalent
Но задължително преди ядене, след тоалетна и след като пипам кучето.
като манияк съм направо..сапун после кремче..чистички и мекички да са винаги![]()
6б3З10
Еми, имам някакъв навик да си мия ръцете веднага, след като се прибера. Преди и след хранене задължително също.![]()
...
Преди хранене,след тоалетна и веднага щом се прибера като съм била някъде![]()
Преди и след хранене, след тоалетна, след като се прибера от някъде, и ако съм чистил нещо в къщи...
и аз такаПървоначално написано от billytalent
и ми е много кофти, че като сляза от градския транспорт няма къде да си измия ръцете
и полудявам, ако съм била с някой и той като сме слезли ме пипне с мръсните си ръце по лицето
![]()
ужасно е![]()
Това вече е прекалено...Първоначално написано от Sigrina
Давай и ръкавици(е такива --> Цъкни), или си носи етилов спирт и памук, и се мажи с него след като слезеш от градския транспорт, също и ако някой те пипне...Не мога да си представя да имаш домашен любимец...
преди ядене, след тоалетна, след училище, след като съм бутала някакво животно и така
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Преди ядене и след ядене.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
след като съм пътувала в тролея.
и след ядене ако съм се изцапала :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Знам, че е прекалено, но всеки си има своите манииПървоначално написано от Reaper93
И не си нося спирт и памук, но има едни гелчета, които са за дезинфекция (чист спирт са си), с тях се дезинфекцирам :Ь И имам домашен любимец, бтв
![]()
Ооо определено не ги броя ама са доста - преди ядене, след ядене, преди/след тоалетна, като галя кучето/котката, като съм се прибрала отнякъде... Абе сигурно има около 10 пъти на ден
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Редовно си ги мия,не знам колко пъти на ден..
Преди ядене,след ядене..След игра с домашните
любимци,след тоалетна и т.н..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
има, няма 15 пъти.. ако не са ми чисти ръцете се дразня и нищо не мога да направя
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
Ако съм сама целия ден не си ги мия...и пипам мен си и не ме гнус даже е приятно
ако излизам и пътувам с тролей или влак или нещо ... да
Мия си ръцете по няколко пъти не съм броял колко....със алкална сол на ВМК(сапун) или СМВ![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от darkflower
Многооооооо ..
всеки път като мина през мифката .. около 20 пъти ша има.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...