- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Миене на ръце
Много държа на хигиената си, но ако съм се мила около 13:00, се мия в 13:10, зависи какво пипам.
4-5 пъти на ден някъде
Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..
Много пъти... Преди ядене, след ядене, след тоалетна, след като се прибера, особено ако съм била в някаква болница например... Много държа на хигиената, специално за ръцете трябва да се мият, че има болести като жълтеницата все пак...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
около 25-30.. ;D ама по принцип имам 2 котки вкъщи и постоянно се мия ...
Само да добавя,че минималното време за миене на ръце е 30сек.Е,все пак всеки сам решава колко време да си мие ръцете
![]()
ем аз вися докато ми тече топлата вода като някъв идиот 4-5 минути![]()
Жицата, жицата на тролея, вървя под нея, пуша и се смея..
сутрин , когато си мия очите , преди хране, след хранене , понякога преди и винаги след тоалетна , навън постянно използвам от онези гелчета забравих им иметомръсните ръце ме подлудяват
![]()
"Не" се пише отделно от глаголи !
Първоначално написано от billytalent
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
като стана сутринта, след тоалетна, като ми се изпотят ръцете, като се прибирам от вкъщи, като кихна, а навънка - мокри кърпи![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Първоначално написано от darkflower
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Само след като се върна от даскало![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
ВИНАГИ когато се прибера и преди ядене
- If you close your eyes you see darkness. But if you keep them closed for long enough you'll see light.
+Първоначално написано от victoriaC
ем винаги след тоалетна и преди ядене ама за точен брой нз![]()
Като се прибера от даскало и изобщо от вън задължително си мия ръцете...не е истина колко ме е гнус от гадните гнусни рейсове и etc!![]()
![]()
мазни гадни цигани!!!
![]()
![]()
Иначе си ги мия същи преди ядене, след кенефа и т.н.
ами като пътувам в тролея после си ги мия.както и преди хранене :P
ръцете си ги мия редовно, преди и след ядене, преди лягане, когато стана, след WC![]()
Мисля,че около два пъти,но това е минимума,принципно някои дни се случва повече,ако пипам котето или кучето
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
преди хранене, след тоалетна, когато се прибера, когато се изцапам :P
Винаги веднага след като се прибера, преди ядене, след ядене, след ходене до тоалетна, и когато реша че са мръсни през останалото време пак ги мия, използвам и мокри кърпички!
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Попринцип преди ядене, след ядене, понякога преди ходене до тоалетна и след това след ходене до тоалетна (задължетелно!!!). Като се прибера залепвам на мивката, като чистя след това си ги мия. Абе като цяло по много пъти. Не съм ги броила все още, но винаги е различно!![]()