- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Миене на ръце
Мразя да седя с мръсни ръце.. бройка не мога да кажа, но е доста често..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от darkflower
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Винаги когато се налага!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Колко пъти - не съм броила. Обикновено преди хранене/готвене, след тоалетна, след чистене и извънредно ако се изцапам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много пъти .. почти винаги като мина през мивката.. преди и след хранене ..![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
+Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
Първоначално написано от Monnie
Мания ми е още от 6 клас. Сигурно към 20 пъти на ден, не ги броя, просто държа да са винаги чисти...
Първоначално написано от ivcheto0o
Като ще ям след като се прибера от вън, ако се сетя, и след поливане ^.^
Първоначално написано от BlackEyedPeas
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
преди всяко ядене, след като се прибера вкъщи, а преди тва съм била навън .. и след ходене до wcнякъде към 5-6 пъти сигурно
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
И аз такаПървоначално написано от dessyfreak
много пъти![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
Ооо мноого често. Задължително след тоалетна, преди и след ядене. Иначе ми се е случвало и ей така за нищо да стана и да си измия ръцете. Ужасно често ги мия и кожата на ръцете ми е суха.
^^^
Бургас <3
Тялото мога да си мия по 10 пъти на ден ама ръцете..ъъ..Към 2 пъти: като се прибера от някъде и като се навечерям.![]()
Винаги ги мия като се прибера от разходка или пък,когато съм пипала нещо мръсно![]()
страшно много .. не знам ама имам маниясигурно има по около 20 пъти на ден да ги мия.. а пък ако съм навън и нямам достъп до чешма,задължително си нося с мен от онези големите пакети бебешки мокри кърпи
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.