Здравйте! Искам да споделя с вас един проблем, който съм сигурен, че не е само при мен. Става дума за "лошите" и "добрите" момчета. Много ми е интересно, защо сегашните тийнейджърки, с мнооого малки изключения не зачитат доброто отношение към тях, а се стремят на всяка цена да са в обятията на някой грубиянин, който може единствено да изпъкне с простотията си и нищо друго?!?! На всяка цена ли трябва да си пълен с мускули и цялата менделеева таблица да присъства в организма ти, за да си хванеш гадже? Аз не съм от силните и лошите момчета, но за сметка на това имам умствен запас (в никакъв случай не казвам, че съм зубар и задръстен, даже напротив), но най-интересното е, че това не се отчита положително. Харесвам много едно момиче, старая се да я забавлявам, държа се добре с нея и я поздравявам в училище, тя ми се радва когато мина, но в разговор по скайп един път ми каза ей така без да съм я питал, че ме чувства просто като приятел, при което отвътре ми завря и закипя. Защо за бога, всяко едно момиче, което харесам ми казва, че ме чувства само като приятел и нищо повече?! На мен честно казано ми писна и като ти каже така върви и казвай, че я харесваш... Вече на два пъти са ме рязали точно по тази причина... "така и така знам, че е много гадно, но те чувствам само като приятел". Вече дори не мога да се престраша да предложа на някое момиче, за да не ме отреже и тя по същия начин. Нямам си никакво логично обяснение, защо се получава така, да гледам как в даскало някакви пълни олигофрени, оригвайки се шумно по коридорите и още куп такива простотии обират лаврите и не остават без женско, а аз ходя и си блъскам главата как аджеба да впечатля момичето, което харесвам. Явно е че с подхода добро държание, мили коментари и т.н. няма да стане, ама как ....