- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- карта памет...?
Здравейте![]()
Имам малък проблем с телефона ми....Имам парола на картата памет .... това добре, но проблема е че не знам самата парола![]()
Има ли начин да я разкодирам или... ?
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
при опит за форматирване пак иска парола нали???
Даа ;////Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Добре де... не мога да Ви разбера, защо слагате пароли, при положение, че ги забравяте?!?!![]()
Ами не съм я слагала азПървоначално написано от doomkillerr
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Ами, че питай за паролата, този който я е сложил... Нали не си откраднал картата памет!![]()
хахаха определено не съмПървоначално написано от doomkillerr
![]()
![]()
Телефона ми беше на ремонт, след като си го получих имах вече парола на картата. Естествено отидох при човека на когото го бях оставила за ремонт, ноо той каза че не може да ми помогне![]()
За това питам вас какво да правя,че иначе..... ;////
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Вземи си нова картаПървоначално написано от cskasladyrana
![]()
![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
Май ще ми се наложи, щом няма друг вариант 0.о ;/Първоначално написано от Norty
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Като връщате телефона към фабрични настройки (форматиране) картата с памет ВИНАГИ! се вади, защото стават такива инциденти.
ЧЕСТИТО!
Тогава защо миналия път не се получи така? Бях гооставила с картата памет на ремонт заради едно копче ...отново го бяха форматирали, но нямах парола....Първоначално написано от BrianGriffin
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Не зная точно каква ти е картата с памет, но можеш да опиташ да я сложиш в "card reader" и форматираш под Windows! Друго не се сещам за момента!
![]()
Преди 5 мнения го казах ама всички дават мнение дет са невъзможниПървоначално написано от Petrow
![]()
- Самурай Джак
От мен да знаете, че НЯМА невъзможни неща!!! Всичко е възможно стига целите ти да са съизмерими с възможностите ти и да имаш дисциплината и амбицията да ги постигаш.Първоначално написано от Norty
![]()
Невъзможно е да се оправи картата зимаи новаПървоначално написано от doomkillerr
![]()
![]()
![]()
- Самурай Джак
кат има пас, и кат не го знай, как ще се оправи?Първоначално написано от Norty
![]()
![]()
![]()
нова карта! Предполагам е MicroSD
Абе хора аз не мога да Ви разбера...Някой отключват трезори с възможни 99 000 000 000 комбинаци, а вие казвате на момчето, че е незъвможно да си отключи картата и трябва да си взема нова...
Недейте да се излагате пред всички с такива исказвания! Това, че Вие не знаете как се прави, не го прави "невъзможно"!
![]()
Tака е, но докато намеря начин (ако изобщо успея някога) не мога да стоя без карта и да разполагам само с 20мб памет ;// Днес отново отидох в сервиза уж да се карам с човека, нооо той твърдеше че сама съм си сложила паролата 0.о НЯКОГА СИ..... а аз даже не знаех че мога да и сложа паролаПървоначално написано от doomkillerr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333