- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашето оръжие по избор...
<3
Томахвка
Лък - вижте по-горе![]()
Джобно ножче или конец![]()
Може и някакъв снайпер![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Някои азиатски народи имат любопитни методи за изтезание.
Например китайците са известни с това, че са поставяли някого под капеща вода, така че капките да удрят темето на човека. И така в продължение на дни...
Виетнамците са още по-изобретателни. Събличали изтезавания, полагали го на пода, слагали върху корема му морско свинче (или подобна вредна гад), захлупвали свинчето с метална кофа и нагрявали кофата. А свинчето търси изход, и като не го намира - копае...
Друго, което са правили, е да пускат в ушите на жертвата, чрез куха бамбукова тръбичка, разни отровни и/или хапещи насекоми.
И т.н. ...
активизъм/превенция; писане; музика
Или пък това с бамбука, който го оставят да расте през теб.Първоначално написано от semantics
Audio ergo sum
Във Виетнам (както и в Ирак) прилагат и старият изпитан метод със забиването на трески под ноктите или ваденето на самите нокти с клещи.
От филмите станаха световно достояние и едва ли само там се ползват вече.
Audio ergo sum
A.C.M.E
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Супер еПървоначално написано от SolusChristus
За едно такова какви разрешителни ми трябват?Първоначално написано от bulgarche
![]()
Никак не разбирам от ножове, но опреледено имат голяма доза очарование. Този например:
![]()
Аз мога да убия човек само с музикат която слушам.
Ако искате може да пробваме като затворим целият форум в една зала и да им пускам музика. А може и по-късно в транса и речи..![]()
тази тема е опасна, има болни мозъци, които е възможно да се възползват от по изобретателните примери
Let the psycho plays with you...
бих ползвала нещо бързо и ефикасно, пистолет примерно.![]()
И мен ме устройва...Първоначално написано от SolusChristus
![]()
а аз - бавно и мъчителноПървоначално написано от KoRnFlAkE
![]()
Сега вече ебавката на страна, ама Dopeass е абсолютно права, мен даже ме достраша като я видях тая тема и се сетих какви абсолютни изроди има, които е възможно да прибегнат до някакво такова оръжие и да извършат куп безумия.
Предлагам ключ.
със семенна течност майна
[b]Локо Пловдив и тесни пичkи
every day is like the other keep your fear undercover.
It
Србосьек:
Изключително удобно. Изчислено е най-лесно прерязване на гърлото.
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !