- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е наркоман
Ходя с едно момче от 2 дена .. с 5 години по-голям от мен .. с него почити не се познаваме , но тръгнахме ,защото много се харесваме .. и вчера вечерта разбрах че е наркоман .. когато ми предлойи да пуша .. но аз му отказах и той ми се нацупи..
Искам да го откайа да пуши .. но незнам как .. много го харесвам и обичам и нямам никкаво намерение да късаме .. моля ви даите ми савет какво да правя :S![]()
Не можеш да го откажеш..Само гледай и ти да не започнеш..Щом толкова го харесваш бъди с него, но го помоли поне да не го прави пред теб.
Странно. Не се познавате добре, от два дена сте заедно,но го обичаш ...
И все пак : Ако е пристрастен - ти не можеш да го откажеш.Той сам трябва да реши. Ти можеш само да му помогнеш в това. Ако не стане - здраве да е. Няма и да е много трудно да го забравиш, съдейки по поста ти. Успех.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
според теб пушачите са наркомани?![]()
и аз съм много против тревата, но една цигара не прави наркоман...
hating you makes me all warm inside : )
ThedramaQueen той не е само на трева .. на амфети , кокаин и т.н.
хммм много странно как така не го познаваш,ходите от 2 дена,ама го обичашПървоначално написано от SunnyStarSmiley
![]()
Таа на колко години си ??? И както казах по-горе, ако той самия не пожелае да спре ти няма да можеш да го откажеш, казвам ти го от личен опит..Първоначално написано от SunnyStarSmiley
Бреййй за първи път чувам за наркоман,който взема и кока и амфети![]()
(и т.н.,както ти се изрази) ... Той ако е на кока за к'во му е нещо слабо като амфети?!
А иначе много се нервя на подобни същества като тебДве изречения не можа да напишеш грамотно,а си тръгнала да съдиш човек,когото (колкото и гадно да ти звучи) НЕ ПОЗНАВАШ и да му лепиш етикет "Наркоман"!!!
Ти виждала ли си го надрусан или в криза?!Видяла си го веднъж,докато е пушел трева и вече е големия наркоман
А и как така за 2 дена го заобича![]()
П.П.Ти си на 12 нали?!Моля те,кажи,че си на 12![]()
Въпреки,че съм почти 100% сигурна,че си тооочно на 14,а той на 19![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Значи...Първоначално написано от SunnyStarSmiley
1) Наркоман е силна е дума за човек пушещ трева.
2) Можеш да го откажеш ... към тревата няма почти никакво пристрастяване.Лично аз когато си намерих приятелка която беше против това, спрях да пуша от веднъж ... дори и нямах да време да пуша, бях само с нея : )
3) В днешно време много хора пушат трева ... незнам защо се притесняваш, трябва да се радваш, че не взима други неща ... Някои лекари предписват на адвокати,счетоводители,бан кери,икономисти и други хора с тежка психическа работа да се съберат с компания през почивните дни и да пушат, за да се отпуснат и разтоварят.
С няколко думи - Успокой се, не виждам причина да го караш да спира, но ако си настоятелна ще постигнеш успех.
пп. Казал ти е дали искаш да изпушиш една трева и ти реши, че е на кока и амфети?![]()
Спокойно, това няма да му пречи ептен.
1 биеш му шута
2 излишно
3 излишно
4 има буква Ж
5 той е наркоман
ОДИН!!!
Ха.. едно чаделче не те прави наркоман, прави те весел![]()
.. от два дена се познавате и вече си проучила, че е на кока.. как стават тия фокуси ?!
![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
Първоначално написано от DarkWitch
![]()
![]()
не можеш да го откажеш,колкото и да го искаш,не си заслужава просто усилията![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мхм.Първоначално написано от xeyy
Тревата не е кой знае къв проблем стига да не те кара и ти да го правиш.
Той ти се е нацупил, щото си отказала да пушиш с него ? Аха... ;д
The blood that binds us ..till death unites us
Много ясно,че ще се нацупи. То си е цяло престъпление.
За съд е даже.
The blood that binds us ..till death unites us
няма смисъл да стоиш с "наркоман" както ит казваш..
и според мен за дав дена не може да се заобича..
Значи чакай да видим дали съм разбрала добре :
1.Не се познавате почти, но ходите и ти твърдиш, че много го обичаш и харесваш.А и той теб също.
2.За теб хората, пушещи трева са наркомани, така ли ? Тревата не е много хубаво нещо, но не прави човек наркоман !
ПП: Щом ти не искаш да пушиш - НЕДЕЙ, какъв ти е проблема, че той го прави.Това си е неговия живот и той сам си преценя какво да прави, ти си просто временна част от живота му, какво мислиш, че ще остареете заедно, че се опитваш да го променяш ли ??![]()
Ех.. от кога почанахте да се заобичвате за 2-3 дена...
Станахме гаджета, не се познаваме, по-голям е от мен с 5 години, наркоман е... според мен той не е за теб.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
и азПървоначално написано от perli4kaa
![]()
Първоначално написано от SunnyStarSmiley
Е тва яко ме уби![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.