- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гръдна обиколка?
Здравейте момичета,ако имате желание споделете на колко сте години и колко ви е гръдната обиколкока и кг също
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
90см.-14 години-49кг.![]()
19 godini,47 kg,gr ob-94
Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!
Ръст-168
Кг-70
Гърди-130съм
На 18г съм
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
130Първоначално написано от SeXyL[!
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Eas!eR_To_Run kakvo se iznenadva6 ot gradnata i obikolka.Ne vijda6 li 4e e 70 kg axaxax a e 168 sm.Tq si e dosta tlasti4ka qvno,zatova i ima takava obikolka.Tova ne sa gardi a slanini axaxaxПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
Хаха скъпа и аз съм на същата дължина и килограми но гръдната ми обиколка е доста по малка. Зависи от структурата на човека ....Първоначално написано от sexy_glezla
П.С. Едно не ми е ясно. Ти мозък имаш ли? По-добре се скрии защото такива превзети като теб в този форум са малко, но дразнят.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
На 14 съм.
Височина 1.68см.
Тегло 44кг
Гръдна 86-87см.
Ами..нз.Аз си хапвам сичко(особено сладкоПървоначално написано от p0iSsOonN
) и не пазя никакви диети и си ми е мн добре със сегашните ми мерки.
![]()
15 години
44-45 кг
гръдна обиколка-90
16 год. 80см
159висока.50кг
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Завиждам ви на повечето..![]()
гръдна-97
години-14
тегло(малко ме е срам ама..)-60
ръст-168
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
.....Поне не съм някв'a грозна и мършава кльоща....като теб.Дето няма нищо.Не завиждай,a по-добре земи се скрий някъде,....но ти и да се криеш и не,си толко дребна,че не се забелязваш.Първоначално написано от sexy_glezla
![]()
Първоначално написано от p0iSsOonN
Искаш ама няма......Аз съм била дебела...я първо се огледай в огледалото,после говори за другите.И не ми се прави на интересна,такива като тебе бол съм ги управяла.![]()
50кг
171см
75-6 см
16 г
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
axaxxa za6to ne si izbiva6 kompleksite drugade a?Ne sam az vinovna 4e si debela axaxaxxa Parvo na parvo groznata si ti.I ne sam drebna 6matko takava.Visoka sam 170 sm,nito pyk sam klio6tava.Imam si idealni merki.Zavistliva debela 6matka.Ti kogato ima6 merki 94/60/90 togava hodi mi kazvai 4e sam klio6tava.Pone ne sam prase kato teb.Ti ima6 nadnormeno teglo.Niska i debela axaxaxaxПървоначално написано от SeXyL[!
Първоначално написано от SeXyL[!
Няма да те обиждам. Не исках да прозвучи като обида. Просто исках да кажа, че е нормално да имаш гръдна 130 при такава височина и тегло. Ми ще си поправя мнението, защото изглежда не си ме разбрала. Не исках да подкрепям обидите към теб. Защото има различни хора и аз също не се харесвам.
Извинявам се!![]()
Надявам се да приемеш извинението.![]()
Ei ei moje li da ne go obryshtame na obidi? Temata e napravena vsqko momiche da kaje kakvi sa mu merkite (ako jelae), a ne da se obijdat tezi koito nqmat "idealnite" merki za tqlo. Vqrno e che nqma perfektni hora, no tova ne e povod za otpravqne na obidi. Neka ne se otklonqvame ot postaveniq vypros.Първоначално написано от sexy_glezla
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...