.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    В Пловдив, Форум Тракия има един магазин за лакове, обеци и т.н., от там си бях взела светещ...
    Честно казано не ми харесва
    Дрън-дрън

Цитирай Първоначално написано от nyxu Виж мнението
    В Пловдив, Форум Тракия има един магазин за лакове, обеци и т.н., от там си бях взела светещ...
    Честно казано не ми харесва
    Най-вероятно си взела неонови, коитто просто отразяват определена светлина, а не светят като моите в мрака :P лично мнение де, може и да не ти харесва да светиш

Banned Мега фен
    абе хора,пише безплатна доставка на всичко до края на август,вярно ли ?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    абе хора,пише безплатна доставка на всичко до края на август,вярно ли ?
    Да, при мен доставиха и то на време. Само че безплатно доставят само до офис на ЕКонт.

Цитирай Първоначално написано от hadesm Виж мнението
    Да, при мен доставиха и то на време. Само че безплатно доставят само до офис на ЕКонт.
    На мен до вкъщи ми го доставиха безплатно. Имаше и подарък обички.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Най-вероятно си взела неонови, коитто просто отразяват определена светлина, а не светят като моите в мрака :P лично мнение де, може и да не ти харесва да светиш
    Напиши на още 10 човека, че еди си къде и еди си кой няма КАТО ТВОИТЕ СВЕТЕЩИ В МРАКА ЛАКОВЕ.
    И казах СВЕТЕЩ, не НЕОНОВ.. представи си правя разлика, няма нужда да ме поправяш едва ли не,
    съмнявам се, че ти ще знаеш по-добре за какво точно говоря...
    Дрън-дрън

Цитирай Първоначално написано от nyxu Виж мнението
    Напиши на още 10 човека, че еди си къде и еди си кой няма КАТО ТВОИТЕ СВЕТЕЩИ В МРАКА ЛАКОВЕ.
    И казах СВЕТЕЩ, не НЕОНОВ.. представи си правя разлика, няма нужда да ме поправяш едва ли не,
    съмнявам се, че ти ще знаеш по-добре за какво точно говоря...
    Извинявам се, ако съм те засегнала. Малко се вманиачих с тези лакове май :S спирам да се хваля вече :P

Но наистина повечето си мислят за светещи, неоновите. При мене пък се е получило друга крайност - да помисля, че всички грешат

Супер фен Аватара на Runaway11
    Извинявам се, ако съм те засегнала. Малко се вманиачих с тези лакове май :S спирам да се хваля вече :P

Но наистина повечето си мислят за светещи, неоновите. При мене пък се е получило друга крайност - да помисля, че всички грешат
    Не й обръщай внимание...някой хора просто ще се изядат от завист, от злоба, или от това че друг е щастлив и доволен ли не знам и аз..

Иначе да попитам колко струва доставката на тези лакове...

Цитирай Първоначално написано от Runaway11 Виж мнението
    Не й обръщай внимание...някой хора просто ще се изядат от завист, от злоба, или от това че друг е щастлив и доволен ли не знам и аз..

Иначе да попитам колко струва доставката на тези лакове...
    там от където аз си поръчах ми ги доставиха безплатно до офис на еконт. http://www.ludom.biz/Delivery-Information тук има по конкретна информация.

Аз имам светещи обици от рода на тия светещите звездички от едно време..Смисъл като ги нагрееш на слънце или на лампа после светят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си