Живее му се на човека и иска да пробва и друго. Може би смята, че прекалено рано сте се срещнали и иска да види и другата страна. Кажи на твоя човек от името на кака си Креми да си седне на задника и да спре да мисли подобни неща. Ако иска да е с теб - ще бъде. Ако не ще - ей му пътя, ама ще си остане сам. Знам какво изпитва - страх. Разбирам го, заото и моя мъж е в подобна ситуация. Според него прекалено рано сме се срещнали, а не сме готови все още създаваме семейство. Но от проблемите не се бяга, а се решават на място. Ако се разделите, ако учите в различни градове, каква е гаранцията че след 3 години ще искате пак да сте заедно? Граничи с нулата подобна възможност, защото ще имате различна среда, различни приятели, различна насока за развитие. А и вие самите ще сте различни. Повярвай ми, след завършването на гимназията човек се променя много, а да не говорим след завършването на университета. Животът ти стоварва какво ли не. Ако не сте заедно в тези моменти, то няма да бъдете заедно и после. Да не си прави той илюзии, а и ти самата. Той иска да излиза по купони, да прави секс с други, да изживее младостта си, а не да ти дава отчет с кого излиза, да въртите домакинство, да изчислявате бюджет. Нормално. На 18-19 е. Бъдете заедно докато искате да сте заедно, докато се обичате, докато намирате смисъла в това. Не живейте заедно щом не го чувствате. Дайте си малко свобода в това отношение.
А за омръзването съм някъде по средата. 6-та година имам връзка. Тази година правим 25. Запознахме се лятото след 12-ти клас. Общо-взето студентските ми години минаха в това да съм обвързана, но не и вързана с някой. Излизала съм, забавлявала съм се и без него, но в рамките на нормалното за обвързано момиче. Все още не живеем заедно с план това да се промени до лятото. Но 6 години сме си заедно, обичаме се, забавляваме се, скучаем си, караме се и прочие, но не и по цял ден. От това може да писне, особено ако си на 18.
Все още ми се струва, че сме прекалено малко време заедно и искам още и още. Не ми е омръзнало да бъда до любимото си същество. Им някаква рутина и скука, но не е точно омръзване.