.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Всичко сварзано с Ващата хигиена :)

Здравейте.Всеки човек знае,че хигиената е едно от най-важните неща за човека.Моя вапрос е отностно вашата хигиена...

Колко пъти се къпете в седмицата ? (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?)
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня)
    Колко пъти си миете косата в седмицата?
    Колко често си миете рацете на ден?
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.)
    Каква интимна хигиена поддаржате?

И ако се сетите нещо друго сварзано с хигиената кажете.
    Аз не намерих такава тема,но ако има - КЛЮЧ.
    Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
    ...love you... do you love me too? ..i love you...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Re: Всичко сварзано с Ващата хигиена :)

Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
    Здравейте.Всеки човек знае,че хигиената е едно от най-важните неща за човека.Моя вапрос е отностно вашата хигиена...

Колко пъти се къпете в седмицата ? (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?) -> 3-4 пъти
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня)--> преди влизане си правя маска за лице и понякога и за коса,а след баня само си мажа мишниците с Рексона,тялото с лосиони и т.н. рядко си мажа
    Колко пъти си миете косата в седмицата?--> 3 пъти
    Колко често си миете рацете на ден?-->2 пъти
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.)-->1-2 пъти на ден
    Каква интимна хигиена поддаржате? ---> Всяка вечер се подмивам,използвам интимен гел на Лактацид

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Момче съм.
    Колко пъти се къпете в седмицата ? Всеки ден
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня) След : слагам си рол-он и понякога крем за лице, защото кожата ми е адски суха. Понякога си бръсна лицето.
    Колко пъти си миете косата в седмицата? При всяко къпане, т.е. всеки ден, но на мен ми е супер къса.
    Колко често си миете рацете на ден? Преди хранене предимно ..
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.) 2 или 3 пъти, ползвам вода за уста.Ползвал съм и конци, но ми се разкървавяват венците [/b]

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София

Колко пъти се къпете в седмицата ? - къпя се всеки ден
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? - след като изляза слагам лосион за тяло, крем за изпрявяне на косата
    Колко пъти си миете косата в седмицата?- 2/3 пъти
    Колко често си миете рацете на ден? - почти постоянно
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.) - 3 пъти, вода за уста
    Каква интимна хигиена поддаржате? - ползвам интимен сапун

О.Ооле боже

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Колко пъти се къпете в седмицата ? (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?)
    Всеки ден..Рядко се случва да не се къпя всеки ден
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня)
    По-често преди баня си правя маска на косата..А след се мажа с рол он,спрей за тяло и крем..
    Всеки ден
    Предимно преди хранене и когато съм играла с кучета,котки и т.н.
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.)
    Всяка сутрин и вечер с паста + четка за зъби и вода за уста
    Всяка вечер се подмивам..Ползвал интимни гелове и сапуни
    П.С - ползвай и "Ъ"..
    зЪби,поддЪржате,рЪце и т.н.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на mynichka

Колко пъти се къпете в седмицата ? (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?) всеки ден
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? ами ако ще си мия косата и правя маска(кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня) след баня- против изпотяване и лосиони за тяло
    Колко пъти си миете косата в седмицата? 2
    Колко често си миете рацете на ден? много
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.) най- малко 2 пъти, използвам вода за уста и рядко конци
    Каква интимна хигиена поддаржате? интимен гел на Билка

http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Колко пъти се къпете в седмицата ? Smile (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?)- Всеки ден поне по 2 пъти (сутрин катостана от сън, като се прибера в къщи и ако остана до много късно пак отивам до банята да си взема една вана.
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня) - Преди баня си пускам вода да се напълни ваната, сипвам масла вътре и понякога мед и мляко разреждам, паля си свещички и си взимам вана, после просто се изплаквам на душа със сапун или душгел.
    Колко пъти си миете косата в седмицата?-Към 2 пъти.
    Колко често си миете рацете на ден?- Много към 15/20.
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.)- По 2 пъти на ден (сутрин и вечер), а през останалото време дъвча дъфки. Иначето освен четка и паста за зъби ползвам понякога конци (меришат адски хубаво на мента).
    Каква интимна хигиена поддаржате? Smile Smile - Ползвам интимен гел. След всяко ходене до тоалетна ползвам и мокри кърпички, за да се чувствам чиста.
    Kun min

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас

Колко пъти се къпете в седмицата ? (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко? 3 пъти седмично .
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? - (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня) - след като изляза си мажа лицето с крем и използвам лосион за тяло, .. и рол он против изпотяване.
    Колко пъти си миете косата в седмицата? всеики път като се къпя.
    Колко често си миете рацете на ден? доста.
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.)2 пъти дневно и изполвам вода за уста елгидиум.
    Мия се сутрин и вечер със интимен гел Лактацид.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ОПА, КОЗМЕТИЧКАТА СЕ ЗАВЪРНА!!!

Супер фен

1. Колко пъти се къпете в седмицата ? (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?) - Косата си я мия 2-3 пъти в седмицата, зависи. Понякога се е случвало и 5 пъти да я мия. Иначе през зимата всяка вечер душче, лятото по 2-3 пъти.
    2. След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня) - Преди да вляза - сресвам си косата, правя си маска на лицето/косата. След като изляза - мажа се с масло за тяло, слагам рол он против изпотяване, след това крем и почистващи глупости каквито трябва на лицето.
    3. Колко пъти си миете косата в седмицата? - вж. 1
    4. Колко често си миете ръцете на ден? - Всеки път след като изляза от тоалетна ( около 6 пъти, нз.. ), преди хранене, абе общо около 15-20 пъти.
    5. Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.) - сутрин си мия зъбите с паста за зъби, след хранене дъвча дъвка Орбит и вечер си мия зъбите с вода за уста.
    6. Каква интимна хигиена поддаржате? интимни гелове...

Ебасиму темата хахаххахах

Колко пъти се къпете в седмицата ? - всеки ден душче, през ден или 2 косата.
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? - след баня - лосионче за тяло, кремче за лице, кремче за крака, рол он, оправям си веждите :Д цигарка
    Колко пъти си миете косата в седмицата? - около 3
    Колко често си миете рацете на ден? - не броя :Д
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.) - сутрин и вече само паста и четка
    Каква интимна хигиена поддаржате? - гелчета, кремчета, кърпички такива работи
    Let the psycho plays with you...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Колко пъти се къпете в седмицата ? (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?) тялото всеки ден,косата през ден..

След излизане от банята какво правите или преди да влезете? по време на баня си мажа лицето със сапун [за акнето],след баня мехлем и понякога крем,защото кожата ми е мн суха след баня..използвам и дезедорант против изпотяване

Колко пъти си миете косата в седмицата? през ден

Колко често си миете рацете на ден? няколко пъти
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.) мия си зъбите всяка сутрин

Каква интимна хигиена поддаржате? ...

А когато искате да си измиете тялото без косата какво правите ?
    Какво и слагате за да не се намокри ?
    И благодаря на всички отговорили и на всички които ще отговорят
    Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
    ...love you... do you love me too? ..i love you...

Супер фен Аватара на girl91
    Връзвам я, защипвам я с шнола отгоре.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово

Всеки ден
    след като излезна си мажа тялото с лосион,след това рол-он
    1-2 пъти,иначе става ужасна и ми се омазнява бързо
    по-много пъти
    2 пъти-сутрин и вечер,паста за зъби и вода за уста,понякога и избелващ прах
    Интимен гел,мокри кърпички и 1 път в седмицата отвара от лайка

Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Колко пъти се къпете в седмицата ? неделя,сряда.
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? след излизане се суша и ползвам лосион за тяло.
    Колко пъти си миете косата в седмицата? когато се къпя..
    Колко често си миете рацете на ден? много рядко,
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате - паста,четка.нищо друго.. ами 2 пъти - сутрин и вечер.
    Каква интимна хигиена поддаржате? течен сапун на Билка,най-добрия.

Супер фен
    Колко пъти се къпете в седмицата ?(всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?)Всеки ден
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня)?дезодорант и лосион за тяло
    Колко пъти си миете косата в седмицата?4
    Колко често си миете рацете на ден?5-6
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.)ми 1-2 пъти,ако ме мързи 0
    Каква интимна хигиена поддаржате?Всеки ден с Лактацид се мия

Всеки ден
    след като излезна си мажа тялото с лосион,след това рол-он
    1-2 пъти,иначе става ужасна и ми се омазнява бързо
    по-много пъти
    2 пъти-сутрин и вечер,паста за зъби
    Интимен гел,мокри кърпички
    Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp

1.Колко пъти се къпете в седмицата ? (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?)
    - Всеки ден. Зимата поне 2 пъти, другите сезони поне 3 пъти на ден.
    2.След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня)
    Преди - ако ще си мия косата я сресвам, за да има по-голям ефект от продуктите. И ако ми дойде музата за маска за лице - правя маска за лице (но не съм много по маските)
    След - почистване на лицето с тоник, нанасяне на крем за лице, чистене на уши, нанасяне на масло за тяло(не след всяко къпане. да кажем през ден или през два. гледам да не си претоварвам тялото с химия..), дезодорант-стик против изпотяване.
    3.Колко пъти си миете косата в седмицата?
    -Зависи от страшно много неща. Средно да кажем 3 пъти.
    4.Колко често си миете ръцете на ден?
    - Не съм се замисляла. Всеки път, когато ги чувствам мръсни. Задължителните ситуации са:
    1. веднага след събуждане
    2. преди да си бутам лицето
    3. след ползване на тоалетната
    4. по време на готвене почти постоянно
    5. по време на чистене почти постоянно
    6. преди ядене и след ядене
    7. преди лягане
    Когато не съм вкъщи си нося гел за дезинфекциране без отмиване, но откровено казано съм малко скептична относно действието му и пак си въобразявам, че ръцете ми са мръсни, но поне мирише хубаво

5.Зъбите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.)
    - 3 пъти на ден. Ползвам конец за зъби след ядене и понякога след миене на зъби. Вода за уста - не. Но имам спрей за освежаване, който предпочитам пред дъвчене на дъвки (дъвката се дъвче не повече от 20 мин. Дори попринцип са 8 мин.)
    6.Каква интимна хигиена поддържате?
    - Колкото пъти си вземам душ, толкова пъти се грижа и за там.. Изключение правят дните, в които съм в цикъл. Тогава при всяка смяна на превръзка/тампон се мия дори и да не вземам душ за цялото тяло.
    Връзвам си косата високо и слагам около лицето си козметична лента.Така не ми се мокрят корените на косата.

Style is knowing who you are, what you want to say, and not givin' a damn.
    цък

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Такаа -->
    Взимам си душ абсолютно всеки ден, освен събота ако не ме домързи..
    Като изляза използвам рол - oн и лосион за тяло
    Косата си я мия два пъти в седмицата, най ~ чесно в неделя и сряда ^^
    За ръцете : 3,4
    Зъбите си ги мия всяка сутрин и вечер, използвам и конец, но само понякога :P
    За друго не се сещам ...
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Супер фен Аватара на mOBSCENE

Колко пъти се къпете в седмицата ? През ден (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?)
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? Ами след като излезна идват ред на кремовете..а преди да влезна съм с маска за лице и маска за коса най-вероятно. (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня)
    Колко пъти си миете косата в седмицата? Всеки ден
    Колко често си миете рацете на ден? При всяка удобна възможност.Тоест винаги.
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.) Само паста за зъби и четка за зъби ;дд .. два пъти на ден :} сутрин и вечер..през останалато време съм навън.К`во да си мъкна пастата и четката ли?
    Каква интимна хигиена поддаржате? Всеки ден се мия.Сутрин и вечер.

Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Колко пъти се къпете в седмицата ? Всеки ден, понякога и по 2 пъти на ден. Лятото може и повече.
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? Мажа си краката с лосион, защото напоследък кожата ми е много суха, пръскам си тялото докато е леко влажно, с някакъв спрей, най- често на Ейвън, защото ми харесват много как меришат, слагам рол- он или дезодорант, слагам розова вода на лицето и шията; след като попие слагам крем.
    Колко пъти си миете косата в седмицата? Един или 2, защото много бавно се омазнява.
    Колко често си миете рацете на ден? Много, не съм ги бройла, но са повече от 10.. гледам възможно най- често да си мия ръцете.
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.)? По 1 или 2 пъти на ден, различно.
    Каква интимна хигиена поддаржате? Обикновен сапун, понякога и интимен.

И ако се сетите нещо друго сварзано с хигиената кажете. Сигурно има, но в момента не се сещам.

Колко пъти се къпете в седмицата ? (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?) - Всеки ден.
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня) - Преди- нищо особено. След- слагам си дезодорант и лосион за тяло.
    Колко пъти си миете косата в седмицата? - Три пъти най-много.
    Колко често си миете рацете на ден? - Различно но горе долу 10 пъти.
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.) - Два пъти - сутрин и вечер. Използвам вода за уста на Аквафреш.
    Каква интимна хигиена поддаржате? - Мия се всеки ден с интимен сапун.
    Какво и слагате за да не се намокри ? - Дигам я косата нагоре с ластик и слагам една шапка за баня.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9

Колко пъти се къпете в седмицата ? всеки ден си мия тялото
    Докато съм в банята понякога си правя маска /След като излеза си слагам крем за тяло и крем за лице
    3 пъти
    Колко често си миете ръцете на ден?
    1-2 пъти
    Зъбите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.)
    [b]Всяка сутрин и вечер с паста + четка за зъби
    Каква интимна хигиена поддържате?
    Ами честно казано не ползвам никакви сапуни или там гелове.Карам си със обикновенния сапун..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си