.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на brokeninside13
    Колко пъти се къпете в седмицата ? (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?) Всеки ден.
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня) След баня - рол-он/дезодорант и лосион за тяло.
    Колко пъти си миете косата в седмицата? 3
    Колко често си миете рацете на ден? Преди ядене и винаги след като се прибера от някъде.
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.) Всяка сутрин и вечер ги мия + вода за уста и конец понякога..
    Каква интимна хигиена поддаржате? Всяка сутрин с Лактацид или АVON.

Колко пъти се къпете в седмицата ? Smile (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?) - Всеки ден, но ако съм страшно изморена вечерта може и да пропусна една вечер.
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня) Преди баня някой път си правя маска на лицето, след като изляза се мажа със зехтин тялото и някакъв крем лицето, защото много ми се изсушава.
    Колко пъти си миете косата в седмицата? Попринцип е два пъти-Неделя и сряда, но понякога, ако я чувствам много мръсна се мия по-често.
    Колко често си миете ръцете на ден? Всеки път щом съм в тоалетната, когато стана сутринта и преди да си легна.
    Зъбите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.)Сутрин, вечер и преди да изляза навън.Имам някаква вода за уста, но я използвам рядко.
    Каква интимна хигиена поддаржате? Веднъж в седмицата си правя промивка със смрадлика, иначе използвам интимен сапун.
    А когато искате да си измиете тялото без косата какво правите ?
    Какво и слагате за да не се намокри ? Връзвам си косата като кок, тя така или иначе не ми е особено дълга.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Колко пъти се къпете в седмицата ? Smile (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?)- Всеки ден поне по 2 пъти

След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня) - Преди-маска на лицето, след- крем за тяло и дезодорант.

Колко пъти си миете косата в седмицата?-Всеки ден.

Колко често си миете рацете на ден?- Много около 20.

Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.)- По 2 пъти на ден(сутрин и вечер). Четка и паста за зъби + вода за уста, а през останалото време дъвча дъфки.

Каква интимна хигиена поддаржате?- Ползвам интимен гел. След всяко ходене до тоалетна ползвам и мокри кърпички, за да се чувствам чиста. А ежедневтине превръзки са ароматизирани (за да нямам неприятна миризма) : ) .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Колко пъти се къпете в седмицата ? (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?) Четири или пет дена в седмицата. Лятото всеки ден.
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? Преди да вляза си слагам маска а след кремове
    Колко пъти си миете косата в седмицата? когато се къпя
    Колко често си миете рацете на ден? Много често
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.) сутрин и вечер иначе ползвам вода за уста и дъвча орбит

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol

Re: Всичко сварзано с Ващата хигиена :)

Цитирай Първоначално написано от sladurana_be

Колко пъти се къпете в седмицата ? (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?)- всеки ден си взимам душ
    След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня)- преди-маска за коса /домашна/ след-лосион за тяло си слагам,маски за лице...
    Колко пъти си миете косата в седмицата?- 2 или 3 пъти
    Колко често си миете рацете на ден? - доста често
    Забите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.) - по 2 пъти да ден си ги мия.само четка и паста ползвам.
    Каква интимна хигиена поддаржате? - мия се всеки ден и използвам интимен гел
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си