- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "излизане"
Какво бихте направили ако половинката ви излиза с бивш/а приятел/ка, въпреки явното недоволство от ваша страна и получавате реплики от сорта на "ние сме само приятели, пък и не си този/тази който/която ще ми казва какво мога правя"
Ще си ажа БХ, ако има нещо, то не мгоа да го предодвратя, ако няма, то защо се притеснявам.
Ако излезнат само 2мата,въпреки че съм и казал,че не го одобрявам,ще я скъсам със сигурност,не стига,че преди време постоянно ми говореше за бившите си,което ме дразнеше до небесата,пък и да излиза с тях,НЕ,наречете ме ревнив,но това е прекалено!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Че ще съм против,то я ясно. Ужасно съм ревниво,дори да не е бивша. Еми какво мога да направя? Не мога да му заповядвам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щом не крие, че излиза с бивш и ти казва, че са само приятели най-вероятно е точно така. Ако имаше още нещо между тях то щеше да е прикрито и ти дори да не знаеш, че се виждат.
Ще и кажа "Еби си майката пача!!!"![]()
Първоначално написано от lucho13
От опит ти казвам, не се занимавай с пачи, които излизат с бившите си. Нали знааеш - приятелството понякога прераства в любов, но любовта в приятелствот - не! Щом още се размотава с бивши насам и натам въобще не се занимавай с нея.
+++Първоначално написано от dimitar_ak
А и трябва да й/му имаш доверие..Щом ти е казал/а,че се виждат,но просто приятелски - вероятно е така..
Имайте си доверие и всичко ще се оправи..Но ако ти пречи (т.е. ревнуваш) - поговорете си - мисля,че ще вземете най-правилното решение
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако съм му казала, че ми е неприяно, а въпреки това е излезнал с нея, ще се замисля сериозно върху връзката ни. За мен това е сериозен проблем, колкото и да твърди, че са "само приятели". За Бога, няма ли приятели, с които да излиза, та да се среща с бившата?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
"За Бога, няма ли приятели, с които да излиза, та да се среща с бившата?"
Напълно съм съгласен с това
Ами кажи й го.Първоначално написано от CRAZYNEO6
На мен би ми било обидно, ако приятелят ми излиза с бившата си. Веднага бих си помислила, че чувствата му са се върнали и че вече не изпитва нищо към мен.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Доста добра идея. ^^Първоначално написано от krem4et0
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Казвал съм гоПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
тоя номер също не минаПървоначално написано от krem4et0
иначе и на мен ми хрумна
![]()
Първоначално написано от dimitar_ak
Ще и кажа, че съм точно аз този с който трябва да се съобразява.Ако ли не, ей ти път,ей ти крака действай.
Обясни и съвсем спокойно, че не ти е приятно когато тя прекарва времето си с него.Момичетата обичат спокойния тон, прояви и малко нежност към нея.Просто и кажи колко много я обичаш и не искаш тя да се вижда насаме с бившия си, че ревнуваш и прочие.Ако те обича ще те разбере, ако не какъв е смисъла да сте заедно.Днеска ти казва "ти ли ще ми кажеш с кой да излизам", утре ще те попита "ти ли ще ми кажеш с кого да спя" .. тъпи работи ..![]()
Разбирасе по-горе въпросите се задават и от двете страни много по-тактично и с по-мек тон... или защото съм момче ги разбирам така или някъде греша
ми ще скъсам..на мен поначало си ми е ужасно трудно да имам доверие на човека до себе си,пък камо ли ако излиза с бивши..за да се примириш с тва според мен трябва да имаш огромно доверие,което е супер рядко,иначе си е мъчение и само се тормозиш
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
аз немам нищо против, нали малко доверие трябва да си имаме.
[b]Локо Пловдив и тесни пичkи
every day is like the other keep your fear undercover.
It
аз защо си мисля че проблема не е в бившата, а в това че не се съобразява с твоите чувства и предпочитания ? и отношението към теб....